De produkten van ElektrischeBoiler.EU

elektriciteit

De produkten van Elektrischeboiler.eu. De naam zegt het al, elektrischeboiler,.eu is een erkend leverancier van o.a. elektrische boilers en elektrische CV’s met gerenommeerde merken.

Zij werken nauw samen met fabrikanten die reeds jarenlange ervaring hebben met het produceren van elektrische ketels.

De produkten van ElektrischeBoiler.EU zijn elektrisch aangedreven en verwarmen het boiler water in korte tijd. De boilers zijn zeer gunstig gesprijsd, eenvoudig te installeren en allen energiezuinig.  

De elektrische boilers zijn geschikt voor het verwarmen van uw bad-, douche of kraanwater.

De produkten van ElektrischeBoiler.EU zijn milieuvriendelijk!

Een groot voordeel van een elektrische boiler ten opzichte van een gasketel is dat er geen gebruik gemaakt wordt van fossiele brandstof en dat is beter voor het millieu.

Er is geen afvoer van gassen nodig en ook geen ventilatie. U ruikt of hoort de elektrische boiler niet! 

Een elektrische boiler kan dus ook op niet geventileerde plaatsen geïnstalleerd worden.

Elektrische CV

Maar ook voor elektrische cv’s bent u hier aan het juiste adres. Een elektrische cv gebruikt u voor het verwarmen van de vloerverwarming en/of radiatoren.

Alle boilers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor ze een lange levensduur hebben. De producten zijn vorzien van de nieuwste technieken en verbeterde isolatie wat veel bespaard op het energieverbruik.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste boiler of CV? Er staat een on-line boilercalculator op de website!

Direct uit voorraad leverbaar

De produkten van elektrischeboiler,.eu worden rechtsreeks ingekocht vanaf de fabrikant. Er worden dus geen pakketten verstuurd via andere kanalen, enkel uit eigen voorraad vanaf het depot in Heiloo. Voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag netjes afgleverd.

Ook is er een mogelijkheid uw bestelling af te halen op het depot in Heiloo, zie onderstaand adres:

De Wagenmaker 2

1851 PX, Heiloo

Wilt u een bestelling plaatsen maar later geleverd krijgen? Geen probleem, geef dit aan in de opmerkingen bij de bestelling en elektrischeboiler.eu maakt het in orde!