Zoekt u een onderhoudsarme boiler?

dat-aparici-eficiente-elektrische-boiler-100-liter

Dan is dit dé boiler die u zoekt!

Dit is dé boiler die u zoekt! We hebben het over de DAT-Aparici Eficiente PLUS elektrische boiler. Deze elektrische boiler heeft vele voordelen waardoor dit dé ideale boiler van dit moment is. Hieronder een overzicht van de voordelen.

1. Het is een mooie platte boiler voorzien van 2 tanken.

Omdat de boiler 2 tanken heeft die naast elkaar zijn geplaatst kan de boiler veel minder diep zijn dan een reguliere ronde boiler. Hierdoor krijgt de boiler niet alleen een mooi design uiterlijk, ook de afmetingen zorgen ervoor dat de boiler gewoon in bijvoorbeeld een kast weg te werken is.

2. Dit is dé boiler die u zoekt! Het design.

Het slimme design zorgt er tevens voor dat het boilerwater effectief opgewarmd wordt door het gebruik van de 2 tanken. Immers, het koude water wordt op deze manier niet direct gemengd met het warme water. Dit maakt dat de boiler minder afkoelt als u deze gebruikt waardoor er natuurlijk op de energie wordt bespaard!

3. Anti kalk verwarmingselement.

Met behulp van een droog element blijft de boiler zo goed als kalk vrij. Omdat er geen kalk aanslag op het verwarmingselement komt warmt deze energie zuinig op. Hierdoor bespaard u ten eerste op uw energierekening. Ten tweede wordt de levensduur van de boiler verlengd.

4. Geen huid en haar problemen meer.

Dankzij het droge verwarmingselement heeft u zachter en gezonder water. Een droog verwarmingselement staat niet direct in contact staat met het water. Hierdoor is er dus minder kalkvorming. dit is een zegen voor uw huid en haar (en minder kalk= minder schoonmaken natuurlijk).

5. Elektronische anode

Een elektronische anode gaat zeker 2 keer zo lang mee dan een standaard magnesium anode die u om de 2 jaar moet vervangen voor het behoud van uw boiler. Dat wil zeggen dat u dus minder onderhoud heeft aan de boiler!

6. Dit is dé boiler die u zoekt! SMART controller. 

De DAT Aparici eco smart boiler bij deze boiler word er gebruik gemaakt van een droge weerstand. Dat wilt zeggen dat het verwarmingselement niet direct in contact komt met het water. Door deze droge weerstand heeft u minder onderhoud aan de boiler. Dat komt omdat normaliter de boiler om de 2 jaar nieuwe anodes nodig heeft als ze in contact komen met water. De droge weerstand zit in een glas emaille waardoor de anode niet in contact komt met het water. Deze droge weerstand kan dus langer mee ( ongeveer 4 jaar) Lees hier meer over een anode

7. Energiezuinig met Energielabel B. 

Deze DAT Aparici eco smart boiler is voorzien van een energie label B dat wilt zeggen dat het verwarmde water binnen in de ketel enorm goed beschermd en het warme water niet snel afkoelt. Dit heeft allemaal te maken met de binnenketel want die is gemaakt van glas emaille die zorgt ervoor dat de warmte absoluut niet ontsnapt binnen de ketel.

8. Horizontaal én verticaal te monteren. 

De DAT Aparici eco smart boiler is voorzien van een verticale en horizontale montage beugel. Dat wilt zeggen dat u de mogelijkheid heeft om beide manier te installeren. Let hierbij wel altijd op het volgende: Bij horizontale montage is het van belang dat de koude kant altijd onder word gemonteerd en nooit de warme kant!. Gebeurd dat wel gaat de boiler binnen de kortste keren kapot!. Alles om dit tegen te gaan natuurlijk en dit zal ook uitgebreid omschreven staan in onze meegeleverde handleiding

9. Instelbaar naar 1200Watt of 2000Watt

De boiler is eenvoudig instelbaar op 1200Watt of 2000Watt. Daarmee is de boiler ook bijzonder interessant voor boten, b&b, zomerhuisjes en campings.