dat-aparici-eficiente-elektrische-boiler-100-liter

Zoekt u een elektrische boiler waar je nauwelijks onderhoud aan hoeft te plegen en ook nog eens waanzinnig energiezuinig is?

Dan is dit dé boiler die u zoekt!

Dit is dé boiler die u zoekt! We hebben het over de DAT-Aparici Eficiente PLUS elektrische boiler. Deze elektrische boiler heeft vele voordelen waardoor dit dé ideale boiler van dit moment is. Hieronder een overzicht van de voordelen.

1. Het is een mooie platte boiler voorzien van 2 tanken.

Omdat de boiler 2 tanken heeft die naast elkaar zijn geplaatst kan de boiler veel minder diep zijn dan een reguliere ronde boiler. Hierdoor krijgt de boiler niet alleen een mooi design uiterlijk, ook de afmetingen zorgen ervoor dat de boiler gewoon in bijvoorbeeld een kast weg te werken is.

2. Dit is dé boiler die u zoekt! Het design.

Het slimme design zorgt er tevens voor dat het boilerwater effectief opgewarmd wordt door het gebruik van de 2 tanken. Immers, het koude water wordt op deze manier niet direct gemengd met het warme water. Dit maakt dat de boiler minder afkoelt als u deze gebruikt waardoor er natuurlijk op de energie wordt bespaard!

3. Anti kalk verwarmingselement.

Met behulp van een droog element blijft de boiler zo goed als kalk vrij. Omdat er geen kalk aanslag op het verwarmingselement komt warmt deze energie zuinig op. Hierdoor bespaard u ten eerste op uw energierekening. Ten tweede wordt de levensduur van de boiler verlengd.

4. Geen huid en haar problemen meer.

Dankzij het droge verwarmingselement heeft u zachter en gezonder water. Een droog verwarmingselement staat niet direct in contact staat met het water. Hierdoor is er dus minder kalkvorming. dit is een zegen voor uw huid en haar (en minder kalk= minder schoonmaken natuurlijk).

5. Elektronische anode

Een elektronische anode gaat zeker 2 keer zo lang mee dan een standaard magnesium anode die u om de 2 jaar moet vervangen voor het behoud van uw boiler. Dat wil zeggen dat u dus minder onderhoud heeft aan de boiler!

6. Dit is dé boiler die u zoekt! SMART controller. 

7. Energiezuinig met Energielabel B. 

8. Horizontaal én verticaal te monteren. 

9. Instelbaar naar 1200Watt of 2000Watt

De boiler is eenvoudig instelbaar op 1200Watt of 2000Watt. Daarmee is de boiler ook bijzonder interessant voor boten, b&b, zomerhuisjes en campings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *