Over elektrischeboiler.eu

Bij elektrischeboiler.eu kun je rekenen op een betrouwbaar product.

In ons assortiment voeren wij qua elektrische boilers de A-merken DAT, Nofer-Aparici, Wesen, Ariston en Lemet, maar bieden dit tegen een concurrerende prijs aan. Met onze prijzen horen wij bij de goedkoopste aanbieders van Nederland en België.

Om de kwaliteit van onze boilers te garanderen, ontvangt u standaard twee jaar garantie op uw aankoop. Bestel je voor 13:00u? Dan versturen wij dezelfde werkdag nog jouw bestelling!

elektrischeboiler.eu is een webshop met elektrische apparatuur en warm water bereider, met als hoofdproduct boilers. Ofschoon onze webshop-naam gericht is op elektrische boilers, zijn er ook andere elektrische producten te vinden. Al deze producten zijn te verkrijgen door consumenten, maar ook installateurs, speciaalzaken of andere geïnteresseerden. Wij kunnen zeer scherpe prijzen bieden omdat wij groot inkopen en alles zelf op voorraad hebben.

Elektrischeboiler.eu activiteiten

elektrischeboiler.eu is een webshop met een showroom gevestigd in het Noord-Hollandse Heiloo die al meer dan 10 jaar bestaat. Gestart als kleine webshop, maar heeft inmiddels meerdere eigen websites in beheer, alles is gericht op het delen van productinformatie, gerelateerde producten voor zowel consumenten als de (klein-) zakelijke markt. 

Onze mensen

Hoezeer wij van elektrischeboiler.eu er ook van overtuigd zijn dat onze productinformatie overzichtelijk en duidelijk is, het blijft soms een lastige keuze om de juiste boiler of doorstromer te kiezen.

Daarom hebben wij specialisten die je daarbij kunnen adviseren.

Deze specialisten kunnen u verder helpen bij het selecteren van het juiste toestel voor uw persoonlijke situatie. Onze mensen staan u ook graag te woord als het gaat om bijvoorbeeld een prijsaanvraag voor een groot project of uw eigen situatie.
Wij zijn te bereiken op de het volgende telefoonnummer: 072 – 369 0067.

Maar mailen kan uiteraard ook altijd: info@elektrischeboiler.eu

U kunt ook gebruik maken van de handige on-line boiler calculator op onze website.

Adviezen

Wij hebben inmiddels al vele jaren met veel plezier verschillende webwinkels opgezet en doen dit nog steeds. Dit is natuurlijk ook het geval voor onze core website . 

Zo blijven wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze markt en kunnen we vaak uit eigen ervaringen tips en adviezen geven. 
Doordat wij veel gebruik maken van eigen ervaringen kan het wel zo zijn dat we hierin keuzes maken, bronnen gebruiken of meningen hebben die kunnen leiden tot een bepaalde aankoop.

Locatie kantoor

Ons kantoor is gevestigd De Wagenmaker 2, 1851 PX, Heiloo

In de meeste gevallen versturen wij een bestelling naar uw adres maar het is tevens mogelijk om onze producten af te halen. Maar ook een persoonlijk adviesgesprek op deze locatie behoort tot de mogelijkheden.

Alle boilers die wij verkopen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze een lange levensduur hebben en dus duurzaam zijn. 

Het verbruik van een elektrische boiler ligt lager dan bij een boiler op gas. Moderne elektrische boilers hebben een zeer goede isolatie en zijn hierdoor zeer zuinig. De energiebesparing kan zelfs nog verder oplopen wanneer er gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen om op duurzame wijze elektriciteit op te wekken.

Niet tevreden? Dan krijgt u uiteraard gewoon je geld terug! Doe altijd voor het bestellen eerst even de check via welke boiler bestellen?

Wie is elektrischeboiler.eu?

Elektrischeboiler.eu is een online winkel met fysieke showroom gespecialiseerd in duurzame elektronische apparatuur voor verwarming. Denk aan bijvoorbeeld elektrische boilers, warmtepomp boilers, doorstromers, elektrische kachels, elektrische CV’s en infrarood panelen. Het deskundige personeel geeft altijd een goed en passend advies op maat.

Waar is elektrischeboiler.eu gevestigd?

Elektrischeboiler.eu heeft een vestiging met een fysieke showroom en eigen voorraad in Heiloo Noord Holland.
Ons adres: De Wagenmaker 2 te Heiloo
pand-elektrische-boiler-eu