Wie is Lemet ?

Categorie: Algemeen
lemet-logo.png

LEMET PPUH werd opgericht in 1978, als voornamelijk om de lokale markt te voorzien van producten op het gebied van verwarmingstechniek. Later is de fabriek gespecialiseerd in de productie van apparatuur voor het verwarmen van water. Deze ontwikkeling is dat tot op de dag nog steeds.

Dankzij de ervaring die is opgedaan in de afgelopen 30 jaar, kan Lemet de klanten met de hoogste kwaliteit producten leveren tegen betaalbare prijzen.De oprichter en eigenaar is de heer Leon Pleśniak. Het bedrijf werd gebouwd op basis van de Poolse hoofdstad. De productie afdeling is gelegen in de provincie Opole in Branice. 

Lemet is een familiebedrijf en momenteel werken er 40 mensen

Momenteel voert de productie-afdeling activiteiten uit, zoals faculteiten: voorbereiding, lassen, email en spuiterij. 

Met de steun van Europese fondsen in 2010 is gestart met een nieuwe lijn van emaille tanks. Dankzij de innovatieve oplossingen op het gebied van ecologie. Hiervoor is een octrooi. Een van de meest moderne en eco-emailleren van dit type in Europa. 

Alle producten, zowel geproduceerd en geïmporteerd, worden verhandeld onder de merknaam LEMET. 

Vanaf de geboorte van het product door middel van haar distributie naar onze partners en eindigend met post-sale – product service in het hele land wordt gegarandeerd door een netwerk van geautoriseerde service centers. 

Lemet Elektrische Boilers worden niet alleen in Polen verkocht maar ook in de omringende landen. Bijvoorbeeld: Tsjechie, Hongarije, Oekraine, Rusland, Duitsland. Maar ook in Denemarken en Zweden en via Finson B.V. in Nederland, Belgie, UK, Luxemburg en Duitsland.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *