pexels-los-muertos-crew-8853500

Van het gas af

Op deze pagina geven wij een overzicht van alle linken binnen deze website waar je de antwoorden vindt van de vragen die wij dagelijks ontvangen over de telefoon over van het gas af gaan. Op deze pagina’s staat exact hoe je een keuze kunt maken en wat je precies nodig hebt om zowel de ruimte als het tapwater elektrisch te verwarmen.


Om inzicht te geven in wat elektrisch verwarmen doet (kW) tegenover gas verwarmen (m3) verwijzen wij je naar onderstaande link:

https://elektrischeboiler.eu/gas

————————————————————————————————————————————————————————–

We hebben een apart kopje met veelgestelde vragen over een elektrische CV. Wellicht staan jou vragen en onze antwoorden hierin omschreven:

https://elektrischeboiler.eu/veelgestelde-vragen/?include_category=elektrische-cv-ketel

———————————————————————————————————————————————–

Zijn je vragen nog niet geheel beantwoord? Stuur ons dan een mail of bel ons gerust, hieronder alvast de link naar onze elektrische CV producten:

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/

Onderhoud van de CV installatie is nihil gezien het een gesloten systeem is en je hebt ook geen rookgas afvoer meer nodig!

————————————————————————————————————————————————————————–

Voor spoelwater / tapwater (douche / keuken etc.) heb je een aparte elektrische boiler nodig:

https://elektrischeboiler.eu/welke-boiler-bestellen/

————————————————————————————————————————————————————————–


Je kunt voor het douchewater dus gebruik maken van een boiler maar ook van een doorstroomapparaat. Je moet dan wel goed kijken welk vermogen doorstromer je nodig hebt om een goede douchestraal te krijgen en nagaan of er voldoende stroom aanwezig is op locatie:

https://elektrischeboiler.eu/het-verschil-tussen-een-elektrische-boiler-en-een-doorstroom-apparaat/

————————————————————————————————————————————————————————–

Een van onze klanten heeft een leuke film gemaakt van een Wesen ECO Flat elektrische boiler samen met een Elterm elektrische CV. Door de duidelijke en eenvoudige uitleg krijg je een goede indruk van hoe de set moet worden aangesloten en wat de voordelen zijn.

Installatie elektrische boiler en elektrische CV