pexels-los-muertos-crew-8853500

Van het gas af

Wij ontvangen dagelijks vragen via de mail en telefoon over van het gas af gaan. Om een duidelijk beeld te geven wat de mogelijkheden zijn die wij kunnen aan kunnen bieden hebben we deze pagina aangemaakt. Ons uitgangspunt is een betrouwbare oplossing voor een goede prijs met nihil onderhoud, wie wil dat nou niet?

Hieronder ten eerste een handige tool om te berekenen hoeveel kW stroom er nodig is om elektrisch te verwarmen t.o.v. het huidige gasverbruik (m3):

Als u weet wat uw jaar verbruik van gas is heeft u een indicatie wat de stroomkosten zullen zijn als u overstapt op een elektrische cv ketel. Uiteraard vervallen de vaste kosten en onderhoudskosten die u anders zou hebben met gas. Bij bovenstaande is uitgegaan van een kostprijs stroom van 0.20 cent. Een gemiddeld huis verbruikt ongeveer 1500m3 gas per jaar

We hebben een apart kopje met veel gestelde vragen over een elektrische CV. Wellicht staan jou vragen en onze antwoorden hierin omschreven (4de kopje):

Zijn je vragen nog niet geheel beantwoord? Stuur ons dan een mail of bel ons gerust, hieronder alvast de link naar onze elektrische CV producten:

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/

Onderhoud van de CV installatie is nihil gezien het een gesloten systeem is en je hebt ook geen rookgas afvoer meer nodig.

______________________________________________________________________________________

Voor spoelwater / tapwater (douche / keuken etc.) heb je een aparte elektrische boiler nodig:

_______________________________________________________________________________________


Je kunt voor het douchewater dus gebruik maken van een boiler maar ook van een doorstroomapparaat. Je moet dan wel goed kijken welk vermogen doorstromer je nodig hebt om een goede douchestraal te krijgen en nagaan of er voldoende stroom aanwezig is op locatie.

Hieronder een overzicht om te kijken welke capaciteit doorstromer u nodig heeft:

Een van onze klanten heeft een leuke film gemaakt van een Wesen ECO Flat elektrische boiler samen met een Elterm elektrische CV. Door de duidelijke en eenvoudige uitleg krijg je een goede indruk van hoe de set moet worden aangesloten en wat de voordelen zijn.

Installatie elektrische boiler en elektrische CV