Van het gas af

pexels-los-muertos-crew-8853500

Wij ontvangen dagelijks vragen via de mail en telefoon over van het gas af gaan. Om een duidelijk beeld te geven wat de mogelijkheden zijn hebben we deze pagina aangemaakt. Ons uitgangspunt is een betrouwbare oplossing voor een goede prijs met nihil onderhoud, wie wil dat nou niet?

Hieronder ten eerste een handige tool om te berekenen hoeveel kW stroom er nodig is om elektrisch te verwarmen. Dit t.o.v. het huidige gasverbruik (m3) van een gas CV:

We hebben een apart kopje met veel gestelde vragen over een elektrische CV. Wellicht staan jouw vragen en onze antwoorden hier in omschreven (4de kopje):

Zijn je vragen nog niet geheel beantwoord? Stuur ons dan een mail of bel ons gerust, hieronder alvast de link naar onze elektrische CV producten:

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/

Het onderhoud van de CV installatie is nihil gezien het een gesloten systeem is. Daarnaast heb je ook geen rookgas afvoer meer nodig!

______________________________________________________________________________________

Voor spoelwater / tapwater (douche / keuken etc.) heb je een aparte elektrische boiler nodig:

_______________________________________________________________________________________


Je kunt voor het douchewater dus gebruik maken van een boiler maar ook van een doorstroomapparaat. Je moet dan wel goed kijken welk vermogen doorstromer je nodig hebt om een goede douchestraal te krijgen. Ook zul je na moeten gaan of er voldoende stroom aanwezig is op locatie.

Hieronder een overzicht om te kijken welke capaciteit doorstromer u nodig heeft:

Een van onze klanten heeft een filmpje gemaakt van een Wesen ECO Flat elektrische boiler. Deze wordt samen met een Elterm elektrische CV geïnstalleerd. Door de duidelijke en eenvoudige uitleg krijg je een goede indruk hoe de set moet worden aangesloten. Ook wordt er uitgelegd wat de voordelen zijn van het plaatsen van deze ECO producten.

Installatie elektrische boiler en elektrische CV