Aardlekschakelaar plug

(3 klantbeoordelingen)

35.70

EAN: 6096222837870 Artikelnummer: JD54 Categorie: Tag:

Beschrijving

Insteekbare aardlekschakelaar Plug & Play voor extra veiligheid!

De aardlekschakelaar zorgt ervoor dat er bij een storing van bijvoorbeeld uw elektrische boiler of doorstroom apparaat dat deze razendsnel wordt uitgeschakeld en er geen onveilige situaties kunnen ontstaan. Je steekt de aardlekschakelaar eenvoudig in een bestaande wandcontactdoos en de stekker van de boiler of het doorstroom apparaat in de aardlekschakelaar.

Veiligheid boven alles toch?

Productomschrijving: Insteekbare Aardlekschakelaar Plug & Play

Met veiligheid als topprioriteit presenteert ons assortiment de insteekbare aardlekschakelaar Plug & Play, een essentieel apparaat dat ongeëvenaarde bescherming biedt tegen potentieel gevaarlijke elektrische storingen. Dit toestel is een must-have voor elke huiseigenaar met een elektrische boiler of een doorstroomapparaat.

Gemakkelijke Installatie:

De insteekbare aardlekschakelaar is zo ontworpen dat hij moeiteloos in een bestaande wandcontactdoos gestoken kan worden. Steek simpelweg de stekker van de boiler of het doorstroomapparaat in de aardlekschakelaar. Dit maakt het Plug & Play-model ongelooflijk gebruiksvriendelijk en tijdbesparend, zonder in te boeten aan veiligheid.

Uitgebreide Veiligheid:

De aardlekschakelaar is essentieel voor de bescherming tegen elektrische fouten, zoals lekstromen die kunnen ontstaan bij storingen in uw elektrische apparaten. Bij detectie van een storing, schakelt de aardlekschakelaar razendsnel het betrokken apparaat uit, wat onveilige situaties voorkomt en de veiligheid van de gebruikers waarborgt.

Specificaties en Functies:

 • Plug & Play Design: Gemakkelijke installatie.
 • Aansluitspanning: 230 Vac – 50Hz.
 • Maximale Stroom: 16 Ampère.
 • Ingebouwde Aardlekschakelaar: 30 mA voor optimale bescherming.
 • Beveiligingsklasse: IP54, geschikt voor gebruik in diverse omgevingen.
 • Testknop: Hiermee kan de correcte werking van de schakelaar worden gecontroleerd.
 • Resetknop: Maakt het mogelijk om het apparaat te resetten na activering.
 • Garantie: 2 jaar.
 • Levertijd: 1 – 2 werkdagen.
 • Made in EU: Vervaardigd binnen de Europese Unie, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgt.

Conclusie:

Veiligheid staat centraal bij de insteekbare aardlekschakelaar Plug & Play. Het gebruiksvriendelijke design en de snelle installatie maken het een onmisbaar onderdeel van elk huishouden met elektrische boilers of doorstroomapparaten. Met een garantie van twee jaar en vervaardigd in de EU, vertegenwoordigt dit apparaat een investering in kwaliteit en gemoedsrust. Bescherm uzelf en uw geliefden tegen onverwachte elektrische storingen en waarborg een veilige woonomgeving met deze geavanceerde en betrouwbare aardlekschakelaar.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
upc

3 beoordelingen voor Aardlekschakelaar plug

 1. Pieter Jacobs

  Goed stevig verpakt en goede prijs / kwaliteit verhouding, geen Chinese rommel in ieder geval. Dat is aan alles te merken: de knoppen waarmee de schakelaar aan / uit kan worden gezet, de klep voor de stekkerdoos heeft een stevige en goede vering en ook als geheel is dit product zeer degelijk in elkaar gezet.

 2. Paul

  Ik heb aardlek beschermde groepen in de meterkast…
  Dit is europa niet de VS….

 3. Gerrtit de Beer

  Heel handig plug en play. Stekker er in en het is veilig. Waarom heeft niet iedereen dit ?

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *