Afdichtingsrubber Lemet 30 tot 150 liter

(1 klantbeoordeling)

13.31

EAN: 6096225999919 Artikelnummer: LemetRUB Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Een Afdichtingsrubber Lemet 30 tot 150 liter om de aansluiting tussen een flens – verwarmingselement en de ketel van een Lemet elektrische boiler goed af te sluiten.

Benodigd bij het vervangen van de beschermende magnesium anode. Wat is een anode? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving: Afdichtingsrubber Lemet – 30 tot 150 liter

Een Afdichtingsrubber Lemet is een cruciaal component wanneer u de magnesium anode van uw Lemet elektrische boiler vervangt. Het biedt een veilige, waterdichte afsluiting tussen het flens – verwarmingselement en de ketel van een Lemet elektrische boiler, met een capaciteit van 30 tot 150 liter, en is onmisbaar voor het behoud van een efficiënte en effectieve werking van uw boiler.

Duurzaamheid & Betrouwbaarheid:

Het Afdichtingsrubber Lemet is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie, en biedt daarmee een lange levensduur en een betrouwbare prestatie. Het zorgt voor een perfecte afdichting en voorkomt lekkages en mogelijke waterschade, en behoudt zijn elasticiteit en afdichtingsvermogen over de tijd.

Specifieke Toepassing:

Dit afdichtingsrubber is specifiek ontworpen voor gebruik met Lemet elektrische boilers, met volumes variërend van 30 tot 150 liter. Het is essentieel bij het vervangen van de beschermende magnesium anode. Voor meer informatie over de functie en het belang van een anode, kunt u Klik hier.

Installatie:

De installatie van het Afdichtingsrubber Lemet is eenvoudig maar dient zorgvuldig te gebeuren om een optimale afdichting te garanderen. Het is van cruciaal belang om het afdichtingsrubber correct te plaatsen om zo de functionaliteit en levensduur van uw Lemet elektrische boiler te waarborgen.

Voordelen:

  1. Optimale Afdichting: Voorkomt lekkages tussen het flens – verwarmingselement en de ketel.
  2. Hoogwaardig Materiaal: Duurzaam en betrouwbaar, met een lange levensduur.
  3. Veiligheid: Beschermt tegen waterschade en andere gerelateerde problemen.
  4. Specifieke Ontwerp: Perfecte pasvorm voor Lemet elektrische boilers van 30 tot 150 liter.
  5. Essentieel bij Onderhoud: Noodzakelijk bij het vervangen van de magnesium anode.

Conclusie:

Het Afdichtingsrubber Lemet is een essentiële component voor iedereen die in het bezit is van een Lemet elektrische boiler. Het garandeert een waterdichte afsluiting en voorkomt mogelijke lekkages en de daaruit voortvloeiende schade. Gemaakt van hoogwaardige materialen, belooft dit afdichtingsrubber een duurzame en betrouwbare oplossing te zijn bij het vervangen van de magnesium anode in uw boiler. Het is een kleine investering in vergelijking met de veiligheid en gemoedsrust die het biedt.

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg

1 beoordeling voor Afdichtingsrubber Lemet 30 tot 150 liter

  1. Wim v Vossen

    factuurnummer#10230 Boiler bevalt goed scheelt heel wat gas ,er liggen wel panelen op het dak, dus de teller staat op nul

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…