Analoge thermostaat 10 – 30 graden

11.92

EAN: 6096201358327 Artikelnummer: TM30 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Analoge thermostaat 10 – 30 graden voor bijvoorbeeld een elektrische CV ketel of pomp. Instelbaar van 5 tot 30 graden Celsius.

 • De Analoge Thermostaat is een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor het regelen van de temperatuur in ruimtes, en is bij uitstek geschikt voor het aansturen van een elektrische CV ketel of pomp. Deze thermostaat is in te stellen van 5 tot 30 graden Celsius, waardoor u de gewenste temperatuur nauwkeurig kunt handhaven en een comfortabele leefomgeving kunt creëren.

  Functionaliteit & Gebruiksgemak:

  Deze analoge thermostaat is ontworpen met het oog op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Met een instelbare temperatuur tussen 5 en 30 graden, biedt het apparaat flexibiliteit en controle om aan uw individuele behoeften te voldoen. De duidelijke en eenvoudige bediening maakt het gemakkelijk om de gewenste temperatuur in te stellen en te behouden.

  Veiligheid & Betrouwbaarheid:

  Met een beveiligingsklasse van IP24 is deze thermostaat beschermd tegen aanraking en spattende water. Wat de veiligheid tijdens het gebruik verhoogt. Hij schakelt maximaal 2.5 Amp / 230 Vac – AC1, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het regelen van uw verwarmingssysteem.

  Installatie & Montage:

  De thermostaat is speciaal ontworpen voor muurmontage en komt met alles wat u nodig heeft voor een snelle en efficiënte installatie. Zijn compacte design zorgt ervoor dat het weinig ruimte inneemt en naadloos integreert met het interieur van de ruimte.

  Specificaties:

  • Type: Analoge Thermostaat
  • Temperatuurbereik: 5 – 30 graden Celsius
  • Beveiligingsklasse: IP24
  • Maximale Schakeling: 2.5 Amp / 230 Vac – AC1
  • Montage: Muur
  • Levertijd: 1 – 2 werkdagen

welke boiler bestellen

Extra informatie

Gewicht 1 kg

1 beoordeling voor Analoge thermostaat 10 – 30 graden

 1. Doeksen

  Mooie prijs werk prima hoor

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *