Ariston Velis (EVO) PCB

95.86

EAN: 6096225963958 Artikelnummer: 65151293 Categorie:

Beschrijving

Printplaat – Controller t.b.v. Ariston Velis 80 liter of EVO  80 liter. Kies bij de beschikbare opties het juiste model.

LET OP!! Op de Ariston controller wordt geen garantie gegeven en worden niet retour genomen. Alle controllers zijn getest voordat ze worden verzonden.

https://elektrischeboiler.eu/welke-boiler-bestellen/

Productomschrijving: Printplaat – Controller t.b.v. Ariston Velis en EVO Series

De Printplaat – Controller is een essentieel onderdeel voor Ariston Velis en EVO modellen van 80 liter. Dit onderdeel is cruciaal voor de correcte en efficiënte werking van uw Ariston boiler, en het zorgt voor een accurate controle en regeling van de verschillende functies van uw apparaat.

Compatibiliteit:

Deze controller is speciaal ontworpen voor Ariston Velis modellen van 80 liter en voor EVO modellen van 80 liter. Bij de aanschaf is het mogelijk om bij de beschikbare opties het juiste model te selecteren, zodat u verzekerd bent van de juiste compatibiliteit met uw apparaat.

Belangrijke Informatie:

Het is van groot belang te weten dat op de Ariston controllers geen garantie wordt gegeven, en deze kunnen niet retour worden genomen. Alle controllers zijn grondig getest voordat ze zijn verstuurd zodat dat ze in perfecte staat verkeren. Daardoor zijn wij er zeker van dat de kwaliteit goed is en er geen retournering mogelijk is.

Kenmerken en Voordelen:

 1. Hoogwaardige Kwaliteit: Deze controllers zijn vervaardigd met de hoogste precisie en kwaliteit, zodat ze een betrouwbare en langdurige service kunnen bieden.
 2. Optimale Prestaties: Een goed functionerende controller zorgt voor een optimale prestatie van uw Ariston boiler en zorgt voor een stabiele en efficiënte werking.
 3. Specifieke Modellen: De beschikbaarheid van specifieke modellen zorgt ervoor dat u de perfecte match voor uw apparaat kunt vinden.

Installatie:

Een correcte installatie is cruciaal voor de werking van de controller en voor de veiligheid. sterk aanbevolen is om de installatie over te laten aan een gekwalificeerde professional om mogelijke problemen of beschadigingen te vermijden.

Betrouwbaarheid:

Desondanks er geen garantie op het product is gegeven. Is de betrouwbaarheid van de controller gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en tests voor verzending.

Conclusie:

De Printplaat – Controller voor Ariston Velis en EVO series is een uiterst betrouwbaar en essentieel onderdeel. Voor de efficiënte werking van uw boiler. Met zijn hoogwaardige kwaliteit en specifieke modellen biedt deze controller een optimale oplossing. Voor het vervangen van uw oude of defecte controller.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

2 beoordelingen voor Ariston Velis (EVO) PCB

 1. Gert De Laet

  Exact dezelfde ervaring met Ariston Velis 80. De onze is nu ook 5 jaar oud en wordt intens gebruikt. Die tikken waren al weken een weerkerend fenomeen en net ging display zwart, geen stroom meer. Stroom gemeten voor en voorbij de printplaat en daar zit in elk geval het probleem. Heb net de printplaat besteld. We gaan het zien. Top in elk geval dat dit onderdeel zo makkelijk te bestellen is bij dit bedrijf. Heel erg tevreden over het toestel zelf trouwens, dus ik hoop dat het goedkomt met deze eenvoudige oplossing.

 2. Hans Warntjes

  Top service dat dit bedrijf nog onderdelen heeft voor een 5 jaar oude Ariston Velis, destijds nog gekocht ( april 2012 ) bij boilers***,nl.
  De boiler hield er mee op na 5 jaar trouwe dienst, ik hoorde een tik
  en het display ging op zwart, overleden dus, op de gok een nieuwe
  printplaat besteld, werd binnen 2 dagen geleverd, heb deze gemonteerd en de Ariston Velis 100L werkt weer als vanouds,TOP.

  ( note, ik ben zelf elektromonteur, vandaar dat dit voor mij een peuleschil was om het zo op te lossen )

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *