DAT-Aparici HYBRID Solar 75 liter elektrische boiler

448.20

De DAT-Aparici HYBRID Solar 75 liter elektrische boiler heeft een uniek ontwerp. Eindelijk is hij verkrijgbaar, een boiler die opwarmt met zonnepanelen, elektra of beide!

De boiler is voorzien van 2 droge elementen (anti kalk) die ieder apart zijn aangesloten. Het ene element wordt gevoed door het zonnepaneel, de ander door het elektra net. De slimme controller maakt het mogelijk om de boiler overdag op te laten warmen door middel van de zon. Als de zon niet schijnt vangt het op de elektra aangesloten element het tekort op. U hoeft zich dus niet druk te maken, altijd warm water!

De boiler kan bovendien zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Er zit zelfs een speciaal patent op het systeem dat ervoor zorgt dat de boiler zowel met de aansluiting naar links als naar rechts gemonteerd kan worden. Ook is er een anti legionella functie ingebouwd die u met één druk op de knop kunt activeren.

De koperen buisvormige weerstand is aangepast aan het vermogen en de spanning die door de panelen worden gegenereerd. U hoeft alleen een zonnepaneel aan te sluiten. Er is dus geen aparte inverter of omvormer nodig!