DAT PolyP Max vervangingspatroon polyfosfaat waterfilter foodgrade

22.02

Uitverkocht

EAN: 6096204059023 Artikelnummer: DAT-L103 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Het DAT PolyP Max vervangingspatroon is eenvoudig te verwisselen zodat uw water weer

 • Productomschrijving: DAT PolyP Max Vervangingspatroon

  Het DAT PolyP Max vervangingspatroon is een essentieel component om de kwaliteit van uw water te waarborgen en tevens de levensduur van uw watergerelateerde apparaten te verlengen. Dit unieke patroon is specifiek ontworpen om kalkdeeltjes te behandelen, zodat ze niet kunnen klonteren en zich vasthechten aan de binnenkant van buizen en elementen.

  Voordelen en Kenmerken:

  De special foodgrade capsule binnen het patroon bevat een mineraal dat voorkomt dat kalkdeeltjes zich binden aan interne oppervlakken, waardoor de kalk eenvoudigweg met het water meestroomt en wordt afgevoerd. Een opmerkelijk voordeel hiervan is dat kalkdeeltjes in het water blijven, waardoor het water nog steeds drinkbaar blijft, en zelfs gezond, aangezien kalk een essentieel mineraal is voor het menselijk lichaam.

  Milieuvriendelijk en Efficiënt:

  Door het verminderen van kalkaanslag draagt het DAT PolyP Max vervangingspatroon bij aan een verminderde behoefte aan schoonmaakmiddelen, wat zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk is. Het patroon zorgt voor een betere werking van verwarmingselementen, resulterend in snellere opwarmtijden en een verminderd energieverbruik, wat leidt tot lagere energiekosten.

  Technische Specificaties:

  • Water temperatuur: 0 tot 50 graden Celsius
  • Maximale druk: 6 bar
  • Levensduur capsule: Gemiddeld 1/2 jaar, afhankelijk van watergebruik
  • Direct resultaat na installatie
  • Blijft veilig voor consumptie, zonder schadelijke toevoegingen
  • Verbetert de efficiëntie van apparaten en vermindert onderhoud en reparaties

  Eenvoudige Installatie:

  Het verwisselen van het DAT PolyP Max vervangingspatroon is uiterst eenvoudig, wat betekent dat u snel en zonder gedoe kunt genieten van verbeterde waterkwaliteit.

  Gezond en Veilig:

  Het behoud van kalk in het water zonder het vermogen om te binden, maakt het water veilig om te drinken, terwijl het de essentiële mineralen behoudt die belangrijk zijn voor de menselijke gezondheid. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere waterbehandelingsmethoden die gebruik maken van zouten die uw apparaten kunnen beschadigen en de waterkwaliteit kunnen aantasten.

  Conclusie:

  Het DAT PolyP Max vervangingspatroon is een onmisbaar hulpmiddel voor elk huishouden of bedrijf dat wil genieten van kalkvrij water. Met behoud van de gezondheidsvoordelen van kalk. Het is eenvoudig te installeren, milieuvriendelijk, energie- en kostenefficiënt,  verbetering van de levensduur en functionaliteit van water gerelateerde apparaten. Met een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Kunt u snel beginnen met het besparen van geld en het genieten van beter water.

Lees meer! welke boiler bestellen

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DAT PolyP Max vervangingspatroon polyfosfaat waterfilter foodgrade” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *