DAT verwarmingselement 12 kW met schroefdraad

400.91

EAN: 6096208785768 Artikelnummer: DAT12kW Categorie: Tag:

Beschrijving

Let op: Indien je het element voor andere doeleinden gebruikt dan plaatsing in een DAT- of Lemet elektrische boiler komt de garantie op dit product direct te vervallen!

  • Voor industrieel gebruik (schoonmaak) is er een 85 graden oplossing mogelijk.

Productomschrijving: DAT Verwarmingselement 12 kW met Schroefdraad

Het DAT verwarmingselement van 12 kW met schroefdraad is een robuust, krachtig en efficiënt verwarmingselement. Ontworpen voor gebruik in DAT- of Lemet elektrische boilers. Het is een essentieel component voor industriële toepassingen en biedt snelle en efficiënte verwarming van water met hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Industriële Prestaties:

Met een maximale totale vermogen van 12.000 Watt en een aansluit spanning van 380 VAC / 50 Hz. Is dit verwarmingselement ideaal voor industrieel gebruik, zoals in de schoonmaakbranche, waar betrouwbare en krachtige verwarming essentieel is. Het kan afgezekerd worden op 12 kW – 3 x 20 Ampère, en biedt een maximale stroom van 3 x 17.4 Ampère, wat zorgt voor uitzonderlijke en consistente prestaties.

Veiligheid en Betrouwbaarheid:

Het element is uitgerust met een ingebouwde thermostaat en oververhittingsbeveiliging, wat een extra laag van veiligheid toevoegt en het risico op oververhitting en gerelateerde problemen minimaliseert. Deze geavanceerde veiligheidsfuncties zorgen ervoor dat het element veilig functioneert onder intensieve gebruikscondities.

Flexibele Installatie:

Het 12 kW verwarmingselement heeft een schroefdraadaansluiting van 6/4″, en kan eventueel worden uitgebreid met een extra flens met schroefdraad 6/4″ om het element te kunnen plaatsen op een flens aansluiting van uw boiler, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende installatiebehoeften.

Speciale Toepassing:

Voor diegenen in industriële sectoren zoals de schoonmaak, is er een speciale oplossing mogelijk die het element in staat stelt om water tot 85 graden te verwarmen. Dit zorgt voor extra veelzijdigheid en maakt het geschikt voor een breed scala aan industriële toepassingen.

Garantievoorwaarden:

Van groot belang om de richtlijnen te volgen om de optimale werking en levensduur van het product te garanderen.

Conclusie:

Het DAT verwarmingselement 12 kW met schroefdraad is een hoogwaardig en krachtig component. Ontwikkeld met het oog op betrouwbaarheid en veiligheid in industriële omgevingen. De mogelijkheid tot flexibele installatie en aanpassing aan hoge temperaturen. In combinatie met geavanceerde veiligheidskenmerken, maken dit element een uitstekende keuze . De naleving van de installatie- en gebruiksaanwijzingen is cruciaal om de duurzaamheid en effectiviteit van dit premium verwarmingselement te waarborgen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DAT verwarmingselement 12 kW met schroefdraad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *