DAT verwarmingselement 2 kW met schroefdraad

106.00

EAN: 6096204156173 Artikelnummer: DAT2kW Categorie: Tag:

Beschrijving

DAT verwarmingselement 2 kW met schroefdraad.

Let op: Indien je het element voor andere doeleinden gebruikt dan plaatsing in een DAT- of Lemet elektrische boiler komt de garantie op dit product direct te vervallen!

 • welke boiler bestellen
 • Download datasheet
 • Het DAT verwarmingselement van 2 kW met schroefdraad is een uiterst betrouwbaar en krachtig element. Ontworpen om efficiënte verwarmingsoplossingen te bieden. Het element is perfect voor integratie in DAT- of Lemet elektrische boilers. Waar het met zijn robuuste design en geavanceerde functies maximale prestaties garandeert.

  Specificaties:

  • Vermogen: 2 kW
  • Aansluitspanning: 230 VAC / 50 Hz
  • Maximale Stroom: 8.7 Ampère
  • Totaal Vermogen: 2000 Watt
  • Schroefdraadaansluiting: 6/4″
  • Beveiligingsfuncties: Ingebouwde thermostaat en oververhittingsbeveiliging

  Duurzaam en Betrouwbaar:

  Dit verwarmingselement is gefabriceerd met hoogwaardige materialen die een lange levensduur en uitstekende weerstand tegen corrosie verzekeren. De 6/4″ schroefdraadaansluiting zorgt voor een stevige en veilige koppeling, en de ingebouwde thermostaat biedt precieze controle over de watertemperatuur, wat de energie-efficiëntie verhoogt.

  Veiligheid:

  Veiligheid is een topprioriteit bij het ontwerp van dit verwarmingselement. De oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat het element automatisch uitschakelt als een onveilige temperatuur wordt bereikt, wat mogelijke schade aan de boiler en de omgeving voorkomt.

  Flexibele Installatie:

  De mogelijkheid om uit te breiden met een extra flens met schroefdraad 6/4″, is dit verwarmingselement veelzijdig en geschikt voor een verscheidenheid aan installatie-eisen. Deze flens maakt het mogelijk om het element eenvoudig te plaatsen op een flensaansluiting van uw boiler.

  Garantie en Toepassingen:

  Het is van cruciaal belang om te vermelden dat het gebruik van dit element voor andere doeleinden dan plaatsing in een DAT- of Lemet elektrische boiler. De garantie op dit product direct doet vervallen. Dit is om de veiligheid en integriteit van zowel het element als het toepassingssysteem te waarborgen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DAT verwarmingselement 2 kW met schroefdraad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *