DAT verwarmingselement 3 kW met schroefdraad

138.41

EAN: 6096211389311 Artikelnummer: DAT3kW Categorie: Tag:

Beschrijving

DAT verwarmingselement 3 kW met schroefdraad 6/4″.

Eventueel uit te breiden met een extra flens met schroefdraad 6/4″ om het element te kunnen plaatsen op een flens aansluiting van uw boiler.

Let op: Indien je het element voor andere doeleinden gebruikt dan plaatsing in een DAT- of Lemet elektrische boiler komt de garantie op dit product direct te vervallen!

specificaties:

 • Verwarmingselement 3 kW
 • Aansluit spanning: 230 VAC / 50 Hz
 • Maximale stroom: 13.04 Ampère
 • Maximale totale vermogen: 3000 Watt
 • Met schroefdraadaansluiting 6/4″
 • Met ingebouwde thermostaat en oververhittingsbeveiliging

Productomschrijving: DAT Verwarmingselement 3 kW met Schroefdraad 6/4″

Het DAT verwarmingselement van 3 kW met schroefdraad 6/4″ is een hoogwaardig en krachtig element, ontworpen om optimale prestaties en betrouwbaarheid te bieden. Dit verwarmingselement is specifiek ontworpen voor gebruik in DAT- of Lemet elektrische boilers en is een essentieel component voor het effectief verwarmen van water in uw boiler.

Hoogwaardige Constructie:

Het verwarmingselement is uitgerust met een stevige schroefdraadaansluiting van 6/4″, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare verbinding met uw boiler. De kwaliteit van de constructie garandeert duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor u kunt vertrouwen op consistente prestaties.

Krachtige Prestaties:

Met een maximaal totaal vermogen van 3000 Watt en een aansluit spanning van 230 VAC / 50 Hz, levert dit element superieure verwarmingsprestaties. De maximale stroom van 13.04 Ampère garandeert snelle en effectieve verwarming van het water, wat resulteert in verhoogd comfort en gemak.

Veiligheidsfuncties:

Dit verwarmingselement is uitgerust met een ingebouwde thermostaat en oververhittingsbeveiliging. Deze essentiële veiligheidsfuncties bieden bescherming tegen oververhitting en andere potentieel schadelijke situaties. Waardoor de veiligheid van uw boiler en uw woning wordt gewaarborgd.

Extra Flens Optioneel:

Voor extra veelzijdigheid kan het element worden uitgebreid met een extra flens met schroefdraad 6/4″, om het element te kunnen plaatsen op een flens aansluiting van uw boiler. Dit biedt extra flexibiliteit voor verschillende installatiebehoeften en -eisen.

Garantie en Gebruik:

Let op: Van cruciaal belang is om dit verwarmingselement alleen te gebruiken voor plaatsing in DAT- of Lemet elektrische boiler. Indien het element voor andere doeleinden wordt gebruikt, komt de garantie op dit product direct te vervallen.

Specificaties:

 • Vermogen: 3000 Watt
 • Spanning: 230 VAC / 50 Hz
 • Maximale Stroom: 13.04 Ampère
 • Schroefdraadaansluiting: 6/4″
 • Veiligheidsfuncties: Ingebouwde thermostaat en oververhittingsbeveiliging.

Conclusie:

Het DAT verwarmingselement 3 kW met schroefdraad 6/4″ is een essentieel onderdeel. Voor elke DAT- of Lemet elektrische boiler, ontworpen om betrouwbaarheid, krachtige prestaties en veiligheid te bieden. De mogelijkheid om een extra flens toe te voegen, de ingebouwde veiligheidsfuncties en de hoogwaardige constructie maken het een onmisbaar element voor uw boiler. Let echter op de garantievoorwaarden om de levensduur en effectiviteit van dit hoogwaardige verwarmingselement te waarborgen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DAT verwarmingselement 3 kW met schroefdraad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *