DAT verwarmingselement 6 kW met schroefdraad

299.12

EAN: 6096205588560 Artikelnummer: DAT6kW Categorie: Tag:

Beschrijving

DAT verwarmingselement 6 kW met schroefdraad.

Let op: Indien je het element voor andere doeleinden gebruikt dan plaatsing in een DAT- of Lemet elektrische boiler komt de garantie op dit product direct te vervallen!

 • Productomschrijving: DAT Verwarmingselement 6 kW met Schroefdraad

  Het DAT verwarmingselement van 6 kW met schroefdraad is een essentieel en robuust component, ontworpen voor optimale warmteoverdracht en langdurige betrouwbaarheid in DAT- en Lemet elektrische boilers. Met een compromisloos ontwerp en superieure bouwkwaliteit is dit verwarmingselement een betrouwbare keuze voor alle die hoogwaardige verwarmingsoplossingen zoeken.

  Hoofdkenmerken:

  1. Hoge Efficiëntie: Dit 6 kW element biedt snelle en gelijkmatige verwarming, waarbij het een maximale stroom van 3 x 8.7 Ampère levert.
  2. Ingebouwde Thermostaat en Oververhittingsbeveiliging: Deze functies zorgen voor een extra laag van veiligheid en controle, en voorkomen oververhitting en eventuele schade aan het apparaat.
  3. Schroefdraadaansluiting 6/4″: Maakt eenvoudige en veilige installatie mogelijk, waarbij de aansluiting een stevige en veilige pasvorm garandeert.

  Veelzijdige Toepassing:

  Het element is eventueel uit te breiden met een extra flens met schroefdraad 6/4″, wat meer flexibiliteit biedt bij de installatie op verschillende flensaansluitingen van boilers. Daarnaast is er voor industrieel gebruik, zoals schoonmaak, een oplossing mogelijk die verwarming tot 85 graden toelaat, waardoor dit element een breed scala aan toepassingen heeft.

  Specificaties:

  • Vermogen: 6 kW
  • Aansluitspanning: 380 VAC / 50 Hz
  • Maximale Stroom: 3 x 8.7 Ampère
  • Afzekeren op: 6 kW – 3 x 10 Ampère
  • Aansluiting: Schroefdraad 6/4″

  Garantie en Veiligheid:

  Let op: De garantie op dit product vervalt direct indien het element wordt gebruikt voor andere doeleinden dan plaatsing in een DAT- of Lemet elektrische boiler. Dit benadrukt het belang van correct gebruik en installatie om de levensduur en efficiëntie van het element te waarborgen.

  Betrouwbare Prestaties:

  De maximale totale vermogen van 6000 Watt zorgt voor betrouwbare en constante prestaties. Waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik in diverse omgevingen. De precisie en kwaliteit van het DAT verwarmingselement garanderen een stabiele en betrouwbare werking, essentieel voor het handhaven van een efficiënt verwarmingssysteem.

  Conclusie:

  Het DAT verwarmingselement van 6 kW met schroefdraad combineert kracht, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Waardoor het een uitmuntende keuze is voor diverse verwarmingsbehoeften. Of het nu gaat om standaard of industrieel gebruik, dit element belooft superieure prestaties en duurzaamheid. Mits correct geïnstalleerd en gebruikt binnen de gespecificeerde toepassingen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DAT verwarmingselement 6 kW met schroefdraad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *