DAT verwarmingselement 9 kW met schroefdraad

349.29

EAN: 6096219148132 Artikelnummer: DAT9kW Categorie: Tag:

Beschrijving

DAT verwarmingselement 9 kW met schroefdraad.

Eventueel uit te breiden met een extra flens met schroefdraad 6/4″ om het element te kunnen plaatsen op een flens aansluiting van uw boiler.

Let op: Indien je het element voor andere doeleinden gebruikt dan plaatsing in een DAT- of Lemet elektrische boiler komt de garantie op dit product direct te vervallen!

 • Productomschrijving: DAT Verwarmingselement 9 kW met Schroefdraad

  Het DAT verwarmingselement van 9 kW met schroefdraad is een krachtig en betrouwbaar element ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid. Dit element is specifiek ontwikkeld om effectief en efficiënt te functioneren in DAT- en Lemet elektrische boilers. Het biedt consistente en betrouwbare verwarming, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse toepassingen.

  Hoofdkenmerken:

  1. Krachtige Prestaties: Met een maximaal totaal vermogen van 9000 Watt levert dit element krachtige en betrouwbare prestaties, geschikt voor het snel verwarmen van water in uw boiler.
  2. Ingebouwde Thermostaat en Oververhittingsbeveiliging: Deze features zorgen voor veilig gebruik en optimale regulering van de temperatuur, waardoor oververhitting wordt voorkomen.
  3. Schroefdraadaansluiting 6/4″: De aanwezigheid van een 6/4″ schroefdraadaansluiting maakt de installatie en montage eenvoudig en veilig.

  Flexibele Toepassingen:

  Dit verwarmingselement kan worden uitgebreid met een extra flens met schroefdraad 6/4″ om het element te kunnen plaatsen op een flens aansluiting van uw boiler. Dit verhoogt de flexibiliteit en toepasbaarheid van het product in verschillende configuraties van boilers.

  Specificaties:

  • Vermogen: 9 kW
  • Aansluitspanning: 380 VAC / 50 Hz
  • Maximale Stroom: 3 x 13.04 Ampère
  • Afzekeren op: 9 kW – 3 x 16 Ampère
  • Toepassing: Voor industrieel gebruik is er een oplossing mogelijk voor verwarming tot 85 graden, wat vooral nuttig is voor schoonmaakdoeleinden.

  Veiligheid en Garantie:

  Het gebruik van het DAT verwarmingselement in een DAT- of Lemet elektrische boiler waarborgt de garantie op dit product. Het gebruik van het element voor andere doeleinden kan echter leiden tot het vervallen van de garantie. De ingebouwde oververhittingsbeveiliging en thermostaat verhogen de veiligheid tijdens gebruik, waardoor het risico op schade door oververhitting vermindert.

  Installatie en Gebruik:

  Het is van essentieel belang om het element correct te installeren om de efficiëntie en veiligheid te waarborgen. Een professionele installateur kan zorgen voor een correcte installatie en montage, conform de specificaties en vereisten.

  Conclusie:

  Het DAT Verwarmingselement van 9 kW met Schroefdraad is een hoogwaardig, krachtig, en betrouwbaar component, ontworpen voor efficiënte en veilige verwarming in DAT- en Lemet elektrische boilers. De flexibele toepassingen, ingebouwde veiligheidsfuncties, en de mogelijkheid voor industrieel gebruik maken dit product een uitmuntende keuze voor een breed scala aan verwarmingsbehoeften.

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DAT verwarmingselement 9 kW met schroefdraad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *