Inlaatcombinatie 6 bar, 15 mm knel

24.10

EAN: 6096212252256 Artikelnummer: inlaat15 Categorie: Tag:

Beschrijving

De DUCO inlaatcombinatie 6 bar 15 mm knel heeft een Kiwa keur en kan worden toegepast op iedere elektrische boiler die een weerdruk heeft van 6 bar of hoger.

Als een boiler gaat opwarmen gaat deze uitzetten en de De DUCO inlaatcombinatie zorgt ervoor dat de boiler op het juiste moment zijn druk kwijt kan. Ook kunt u de boiler met een draaiknop leeg laten lopen, ideaal als u de boiler regelmatig moet verplaatsen zoals op een camping in de winterperiode als de boiler in opslag gaat.

 • De DUCO inlaatcombinatie 6 bar 15 mm knel is een hoogwaardig, Kiwa-gecertificeerd product, ontworpen voor toepassing op elke elektrische boiler die een werkdruk van 6 bar of hoger heeft. Het is een essentieel onderdeel dat bijdraagt aan de effectieve en veilige werking van de boiler, vooral in situaties waar de boiler opwarmt en uitzet, en het daardoor noodzakelijk wordt om overtollige druk te verminderen.

  Kenmerken en Voordelen:

  1. Optimale Drukregeling: Dit product waarborgt dat de boiler op het juiste moment de druk kan verliezen, wat essentieel is voor de veilige werking van het apparaat.
  2. Gebruiksvriendelijkheid: Met de geïntegreerde draaiknop kan de gebruiker de boiler eenvoudig laten leeglopen, wat vooral handig is voor boilers die regelmatig moeten worden verplaatst, zoals op campings in de winterperiode wanneer de boiler in opslag gaat.
  3. Kiwa-gecertificeerd: De Kiwa-certificering benadrukt de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze inlaatcombinatie, wat bijdraagt aan de gemoedsrust van de gebruiker.
  4. Eenvoudige Installatie: Met de 15 mm knelkoppeling is de installatie snel en eenvoudig. Waardoor het een praktische keuze is voor verschillende boilers.
  5. Robuuste Constructie: De koperen en zwarte afwerking zorgt niet alleen voor een esthetisch uiterlijk. Maar benadrukt ook de duurzaamheid van het product.

  Specificaties:

  • Maximale Druk: 6 bar
  • Aansluiting: 1/2 “- 15 mm knelkoppeling
  • Maximale Temperatuur: 65 graden Celsius
  • Geschikt voor normaal spoelwater
  • Kleur: Koper en Zwart
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

  Conclusie:

  De DUCO inlaatcombinatie 6 bar 15 mm knel is een onmisbaar onderdeel voor elke elektrische boiler. Met een werkdruk van 6 bar of hoger. De mogelijkheid om de boiler gemakkelijk te laten leeglopen, gecombineerd met de betrouwbaarheid van een Kiwa-gecertificeerd product. Maakt dit een waardevolle toevoeging aan uw boiler systeem. Of u nu een boiler op een camping gebruikt. Of op zoek bent naar een betrouwbare inlaatcombinatie voor uw huishoudelijke boiler. Dit product belooft duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties. De snelle en gemakkelijke installatie is een extra voordeel dat het gebruik van dit product nog praktischer en handiger maakt.

 • https://elektrischeboiler.eu/welke-boiler-bestellen/
 • Download datasheet

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inlaatcombinatie 6 bar, 15 mm knel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *