Elektrische CV Ketel 12 kW

1,254.65

EAN: 6096201991968 Artikelnummer: cvketel12kw Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met de Elektrische CV Ketel 12 kW is het mogelijk uw CV radiatoren of vloerverwarming te verwarmen met stroom. Geen gas meer nodig! Energievriendelijk door de microprocessor gestuurde elektronica. Maximale energiebesparing en langdurig comfort.

Er vind geen verbranding plaats, hierdoor is er geen kans op koolmonoxide vergiftiging en is er geen afvoer nodig. Dus geen buizen en schoorsteen meer op het dak. Hierdoor is de elektrische cv ketel nagenoeg onderhoudsvrij.

 • De Elektrische CV Ketel 12 kW maakt een revolutie in huisverwarming mogelijk door het traditionele gasverwarmingssysteem te vervangen. Deze elektrische CV ketel is de energie-efficiënte oplossing voor het verwarmen van CV radiatoren en vloerverwarming, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

  Veilig en Efficiënt:

  Zonder verbranding elimineert deze ketel het risico op koolmonoxidevergiftiging, en de afwezigheid van een afvoer betekent minder onderhoud en een schonere installatie. De ketel is uitgerust met een microprocessor gestuurde elektronica, wat maximale energiebesparing en langdurig comfort garandeert.

  Compact en Compatibel:

  Met zijn compacte behuizing past de ketel gemakkelijk in beperkte ruimtes, en het multifunctionele digitale display maakt bediening eenvoudig. Het is ook compatibel met verschillende slimme thermostaten zoals Toon, Nest, Honeywell Lyric T6, Honeywell Round, Netatmo, en Tado, waardoor gebruikers meer controle en aanpassingsvermogen hebben.

  Onderhoudsarm en Duurzaam:

  Het ontwerp zonder afvoer en de hoogwaardige constructie zorgen voor minimal onderhoud, waardoor het een zorgeloze oplossing is voor huisverwarming. De ketel biedt een efficiëntie van maar liefst 99.5%, waardoor gebruikers van een langdurig comfort kunnen genieten.

  Installatie en Garantie:

  De installatie is relatief eenvoudig, met de mogelijkheid om aan te sluiten op krachtstroom 380Vac-12kW. Bovendien biedt de ketel een garantie van 2 jaar en is het geschikt voor het verwarmen van ruimtes tot maximaal 150m2.

  Milieu- en Gebruiksvriendelijk:

  Met een energielabel van D is deze elektrische CV ketel een duurzame keuze. Het ontbreken van rookgasafvoer en het feit dat er geen verbranding plaatsvindt, maakt het een milieuvriendelijke optie, terwijl de automatische en handmatige vermogen instellingen en de compatibiliteit met verschillende thermostaten het gebruiksvriendelijk maken.

   

 • Nederlandstalige handleiding
 • Engelstalige handleiding
 • Download CE conformiteitsverklaring
 • welke boiler bestellen

Extra informatie

Gewicht 16 kg

2 beoordelingen voor Elektrische CV Ketel 12 kW

 1. Nobben

  Wat een vriendelijk en behulpzaam personeel binnen enkele minuten de juiste keuze kunnen maken, dit maak je tegenwoordig niet vaak meer mee.. Heel blij met het kleine formaat van de CV er paste makkelijk een Wesen boiler van 100 liter naast

 2. Sande K

  Wij zijn goed geholpen door ene Jeroen. Tot nu toe zeer tevreden over deze aankoop.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…