Elektronische anode Lemet 100-300 liter

131.65

EAN: 6096222685624 Artikelnummer: ElekAnode100 Categorie:

Beschrijving

Elektronische anode Lemet 100-300 liter.

De Elektronische Anode van Lemet, geschikt voor boilers tussen 100 en 300 liter, is een essentieel onderdeel dat uw boiler beschermt tegen corrosie en roestvorming, zodat de levensduur van het apparaat verlengd wordt. Deze anode is speciaal ontworpen voor Lemet boilers en garandeert een optimale bescherming van uw boiler.

Beschermingsmechanisme:

Deze elektronische anode werkt door het creëren van een beschermende laag op het interne oppervlak van de boiler, wat helpt om corrosie van de tank te voorkomen. Deze anode is vooral cruciaal in gebieden met hard water, waar kalkaanslag en corrosie frequenter kunnen voorkomen.

Voordelen:

  1. Verlengt de Levensduur: Deze anode beschermt effectief tegen corrosie en roest, wat resulteert in een langere levensduur van uw boiler.
  2. Verbetert de Efficiëntie: Door corrosie en kalkaanslag te voorkomen, blijft uw boiler efficiënt werken.
  3. Kosteneffectief: Het voorkomen van corrosie en kalkaanslag kan u op de lange termijn veel kosten besparen in reparaties en vervangingen.

Specificaties:

  • Type: Elektronische anode
  • Geschikt voor: Lemet boilers van 100 t/m 300 liter
  • Functie: Beschermt tegen corrosie en roestvorming

Conclusie:

De Elektronische Anode van Lemet is een waardevolle investering voor elke eigenaar van een Lemet boiler tussen de 100 en 300 liter. Het biedt een superieure bescherming tegen corrosie, verlengt de levensduur van uw boiler, en handhaaft de efficiëntie van het apparaat. Het gemak van installatie en het minimale onderhoud maken het een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing om hun boilers in topconditie te houden.

 

 

 

 

welke boiler bestellen

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elektronische anode Lemet 100-300 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *