HJM elektrische kachel 1000 Watt

144.86

Beschrijving

De HJM elektrische kachel 1000 Watt met dry-technology is voorzien van een accumulator die de warmte vasthoudt zonder energie te verbruiken.

Eenmaal opgewarmd doet hij dus op een energiezuinige manier zijn werk. Daarnaast schakelt de HJM elektrische kachel zichzelf uit als er een raam open staat en is volledig programmeerbaar.

U kunt de kachel eenvoudig aan de wand monteren met behulp van de meegeleverde sjabloon, haakjes en bevestigingsset.

  • De HJM Elektrische Kachel 1000 Watt is een hoogwaardige, energie-efficiënte kachel, voorzien van dry-technology en een accumulator die de geproduceerde warmte vasthoudt zonder verdere energieconsumptie, waardoor het apparaat eenmaal opgewarmd, op een energiezuinige manier zijn werk doet.

    Gebruiksgemak & Installatie:

    Deze elektrische kachel is volledig programmeerbaar per dag en per week, wat de gebruiker volledige controle geeft over het verwarmingsschema. Het apparaat is eenvoudig aan de wand te monteren met behulp van de meegeleverde sjabloon, haakjes en bevestigingsset, waardoor een vlotte installatie gewaarborgd wordt.

    Energiezuinig & Veilig:

    Uitgerust met een ingebouwde chrono thermostaat met een blauw led scherm en een KWH meter die het opgenomen vermogen meet, kan de gebruiker het energieverbruik nauwlettend in de gaten houden. De kachel is eveneens voorzien van een open deur/raam detectie, wat betekent dat het zichzelf automatisch uitschakelt als er een raam open staat, om energieverspilling tegen te gaan. Daarnaast heeft de kachel een oververhittingsbeveiliging, wat de veiligheid van het apparaat tijdens het gebruik verhoogt.

    Design & Duurzaamheid:

    Het apparaat heeft een zeer mooi en modern vormgegeven uiterlijk, passend bij diverse interieurstijlen. Het voldoet aan de beschermklasse IP24 en is geproduceerd binnen de EU, wat een hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid garandeert.

    Specificaties:

    • Vermogen: 1000 Watt
    • Afmetingen: 670 x 555 x 105 mm
    • Gewicht: 11,5 Kg
    • Programmeerbaar: Per dag en per week
    • Standen: Comfort, Economisch en Anti-vries
    • Beschermklasse: IP24
    • Muurbeugel: Inbegrepen

    Conclusie:

    De HJM Elektrische Kachel 1000 Watt met dry-technology is een uitstekende optie voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle, energiezuinige en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing. Met zijn geavanceerde functies en duurzaam ontwerp is het een waardevolle toevoeging aan elke ruimte, en de geïntegreerde veiligheidsfuncties zorgen voor gemoedsrust bij elke gebruiker.

  • Download installatiehandleiding
  • Download specificaties
  • welke boiler bestellen

Extra informatie

Gewicht 12 kg
upc

3 beoordelingen voor HJM elektrische kachel 1000 Watt

  1. Jose de Wit

    Mooie kachel en geeft veel warmte. Perfect voor in mijn hobbykamer.

  2. marjan visser

    hjm elektrische kachel staat in mijn atelier heerlijk warm,
    Heel blij mee.

  3. Frans

    Prima kacheltje, doet het goed en ik heb het lekker warm, snel geleverd.
    Goed product.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…