Inlaatcombinatie 6 bar, 22 mm knel

82.27

EAN: 6096218510534 Artikelnummer: inlaat22 Categorie: Tag:

Beschrijving

De DUCO inlaatcombinatie 6 bar 22 mm knel heeft een Kiwa keur en kan worden toegepast op iedere elektrische boiler die een werdruk heeft van 6 bar of hoger.

Als een boiler gaat opwarmen gaat deze uitzetten. Een inlaatcombinatie zorgt ervoor dat de boiler op het juiste moment zijn druk kwijt kan. Ook kunt u de boiler met een draaiknop leeg laten lopen, ideaal als u de boiler regelmatig moet verplaatsen zoals op een camping in de winterperiode als de boiler in opslag gaat.

 • De DUCO inlaatcombinatie 6 bar 22 mm knel is een essentieel component voor de veilige en efficiënte werking van elektrische boilers met een werkdruk van 6 bar of hoger. Deze inlaatcombinatie, met een Kiwa keur, garandeert betrouwbaarheid en conformiteit aan de industrienormen, en is een must voor iedere installatie die duurzaamheid en veiligheid verlangt.

  Specificaties:

  • Type: DUCO inlaatcombinatie 22 mm knel
  • Maximale Druk: 6 bar
  • Kiwa Gekeurd: Ja
  • Maximale Temperatuur: 65 graden Celsius
  • Aansluiting: 3/4 “- 22 mm knelkoppeling
  • Kleur: Koper en Zwart
  • Levertijd: 1-2 werkdagen
  • Geschikt voor: Normaal spoelwater en boilers vanaf 200 liter met een 22 mm aansluiting

  Functies en Voordelen:

  De DUCO inlaatcombinatie is ontworpen om de druk binnen de boiler te reguleren. Wanneer de boiler opwarmt, zet deze uit en dit kan de interne druk verhogen. Deze inlaatcombinatie laat de boiler op het juiste moment zijn druk kwijt, waardoor de integriteit en de levensduur van de boiler behouden blijven. Bovendien is de inlaatcombinatie uitgerust met een draaiknop waarmee u de boiler eenvoudig leeg kunt laten lopen. Dit is bijzonder handig als de boiler regelmatig verplaatst moet worden, zoals op een camping in de winterperiode wanneer de boiler in opslag gaat.

  Installatiegemak:

  Met de 22 mm knelkoppeling is deze inlaatcombinatie in een handomdraai geplaatst op boilers van 200 liter of groter die een 22 mm aansluiting hebben. Het installatieproces is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, waardoor het een ideale keuze is voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

  Betrouwbaarheid en Kwaliteit:

  Met de Kiwa keurmerk, weet u zeker dat u kiest voor een product van hoge kwaliteit dat voldoet aan alle geldende normen en richtlijnen. De combinatie van koper en zwart design biedt niet alleen een esthetisch aangename uitstraling maar garandeert ook duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inlaatcombinatie 6 bar, 22 mm knel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *