Thermostaat voor Lemet boilers

25.79

EAN: 6096217213252 Artikelnummer: LEMtherm Categorie:

Beschrijving

Thermostaat voor Lemet en DAT boilers

specificaties

 • Past in boilers van het merk Lemet 20 tot 150 liter.
 • 15 tot 70 graden
 • Met schuif aansluiting op verwarmingselement.

Product omschrijving: Thermostaat voor Lemet en DAT Boilers

Het hebben van een betrouwbare en efficiënte thermostaat is essentieel voor het optimaal laten functioneren van boilers. Deze speciaal ontworpen thermostaat is compatibel met Lemet boilers met een capaciteit van 20 tot 150 liter en DAT boilers, waardoor het een uiterst veelzijdige optie is voor diverse boilermodellen.

Specificaties:

 • Compatibiliteit: Geschikt voor Lemet boilers van 20 tot 150 liter.
 • Temperatuurbereik: Instelbaar tussen 15 en 70 graden, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om de temperatuur naar wens aan te passen.
 • Aansluiting: Voorzien van een schuifaansluiting op het verwarmingselement, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare verbinding.

Kenmerken en Voordelen:

 1. Optimale Regeling: De thermostaat biedt een precieze temperatuurregeling, waardoor energie-efficiëntie en comfort worden gemaximaliseerd.
 2. Eenvoudige Installatie: De schuifaansluiting maakt de montage op het verwarmingselement eenvoudig en zorgt voor een veilige en duurzame installatie.
 3. Veelzijdige Toepassing: De compatibiliteit met diverse modellen van Lemet en DAT boilers maakt deze thermostaat een veelzijdige keuze voor vervanging of upgrade.
 4. Duurzaamheid: Gemaakt met hoogwaardige materialen om een lange levensduur en betrouwbare prestaties te garanderen.
 5. Flexibiliteit: Het uitgebreide temperatuurbereik biedt de gebruikers flexibiliteit om de gewenste temperatuur in te stellen afhankelijk van hun behoeften.

Gebruik en Onderhoud:

De thermostaat moet met zorg worden behandeld tijdens installatie en gebruik. Het is raadzaam om de installatie uit te laten voeren door een gekwalificeerde professional om een correcte montage en afstelling te verzekeren. Periodieke controles op de werking van de thermostaat kunnen helpen om eventuele afwijkingen tijdig op te merken en te corrigeren.

Betrouwbaarheid en Veiligheid:

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel bij de keuze van een thermostaat. Deze thermostaat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en normen, waardoor gebruikers verzekerd zijn van een veilige en betrouwbare werking.

Conclusie:

Deze thermostaat voor Lemet en DAT boilers is een hoogwaardige, betrouwbare, en veelzijdige oplossing voor het regelen van de watertemperatuur in boilers. Het uitgebreide temperatuurbereik, de eenvoudige installatie, en de compatibiliteit met verschillende modellen maken het een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Zorgvuldige installatie en regulier onderhoud zullen bijdragen aan de duurzaamheid en optimale prestaties van dit product.

https://elektrischeboiler.eu/welke-boiler-bestellen/

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thermostaat voor Lemet boilers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *