Magnesium Anodes Ariston Velis EVO 2 stuks

29.78

EAN: 6096219992933 Artikelnummer: ANODEVELIS Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Magnesium Anodes Ariston Velis EVO 2 stuks voor 50, 80 en 100 liter Ariston Velis EVO elektrische boilers.

In de Ariston Velis (EVO) zitten 2 tanken en heeft u dus 2 anodes nodig, 1 set bevat 2 stuks.

Vervang regelmatig uw anodes om beschadiging van uw boiler te voorkomen, voor meer informatie klik hier

 

De Magnesium Anodes Ariston Velis EVO, geschikt voor 50, 80 en 100 liter Ariston Velis EVO elektrische boilers, zijn essentiële componenten die de levensduur van uw boiler aanzienlijk kunnen verlengen door corrosie te voorkomen. Ariston Velis EVO boilers hebben twee tanks, dus u heeft twee anodes nodig; gelukkig bevat één set twee stuks, perfect afgestemd op de behoeften van uw apparaat.

Belangrijkste Eigenschappen:

  1. Materiaal: Gemaakt van magnesium, bekend om zijn uitstekende corrosiebeschermende eigenschappen, waardoor het een ideale anode maakt.
  2. Compatibiliteit: Ontworpen voor perfecte compatibiliteit met 50, 80 en 100 liter Ariston Velis EVO elektrische boilers.
  3. Verpakking: Geleverd in een set van twee, afgestemd op de dubbele tankstructuur van de Ariston Velis (EVO) boilers.

Voordelen:

  • Bescherming: Door regelmatige vervanging van de anodes kunt u corrosie en daarmee verbonden beschadigingen aan uw boiler voorkomen.
  • Duurzaamheid: Bescherming tegen corrosie zorgt voor een langere levensduur van uw boiler en vermindert de frequentie van benodigde reparaties of vervangingen.
  • Optimale Werking: Het behoud van de integriteit van de boilercomponenten zorgt voor een soepele en efficiënte werking van het apparaat.

Gebruik en Onderhoud:

Het is van cruciaal belang om de anodes voorzichtig uit de boiler te halen. Tijdens het vervangingsproces om beschadiging van de glas emaille rand van de boiler te voorkomen. Regelmatige inspectie en vervanging van de anodes. Afhankelijk van de waterkwaliteit en gebruiksfrequentie, zijn essentieel voor het behouden van de optimale staat van uw boiler.

Conclusie:

De Magnesium Anodes Ariston Velis EVO zijn onmisbare onderdelen voor elke eigenaar van een Ariston Velis EVO boiler. Van 50, 80 of 100 liter. Door hun superieure bescherming tegen corrosie en perfecte compatibiliteit zijn deze anodes een slimme investering. Voor het behouden van de efficiëntie en levensduur van uw boiler. Een regelmatige vervanging en zorgvuldige behandeling tijdens het vervangingsproces zorgen ervoor dat u jarenlang van uw Ariston Velis EVO elektrische boiler kunt genieten. Zonder zorgen over corrosie of beschadiging. Met deze anodes kunt u met een gerust hart gebruik maken van uw boiler, wetende dat het beschermd is tegen de schadelijke effecten van corrosie.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnesium Anodes Ariston Velis EVO 2 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…