Magnesium Anode Lemet 30 tot 150 liter

14.33

EAN: 6096206757736 Artikelnummer: AM25250 Categorie:

Beschrijving

Magnesium Anode Lemet 30 tot 100 liter geschikt voor de Lemet 30 tot 150 liter elektrische boilers.

Vervang regelmatig uw anode om beschadiging van uw boiler te voorkomen, voor meer informatie klik hier

Let op: Haal tijdens het vervangen de oude anode voorzichtig uit de boiler om beschadiging van de glas emaille rand van de boiler te voorkomen.

Hoe vervang ik een anode? Voor de instructie video Klik hier

 

Productomschrijving: Magnesium Anode Lemet 30 tot 100 Liter

De Magnesium Anode Lemet is een essentieel onderdeel voor Lemet elektrische boilers, geschikt voor de modellen variërend van 30 tot 150 liter. Deze anode is specifiek ontworpen om de levensduur van uw boiler te verlengen en om optimale prestaties te waarborgen.

Beschermende Werking:

Magnesium anodes hebben een beschermende functie binnen boilers. Ze voorkomen corrosie van de boilerwand door het proces van elektrochemische corrosiebescherming. Door dit beschermingsmechanisme wordt de anode zelf in plaats van de boiler aangetast door corrosie, wat bijdraagt aan de verlenging van de levensduur van uw boiler.

Regelmatige Vervanging:

Het is cruciaal om de magnesium anode regelmatig te vervangen om een constante bescherming tegen corrosie te waarborgen en zo schade aan uw boiler te voorkomen. Hoe vaak de anode vervangen moet worden is afhankelijk van verschillende factoren zoals de waterhardheid en het gebruik van de boiler.

Voorzichtige Vervanging:

Bij het vervangen van de anode is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan om beschadiging aan de glas emaille rand van de boiler te vermijden. Een duidelijke instructievideo over hoe u een anode vervangt, is beschikbaar en kan Klik hier bekeken worden. Het zorgvuldig volgen van deze instructies is essentieel om de integriteit van uw boiler te behouden.

Voordelen van de Magnesium Anode Lemet:

  • Specifiek ontworpen voor Lemet elektrische boilers van 30 tot 150 liter.
  • Biedt betrouwbare bescherming tegen corrosie.
  • Verlengt effectief de levensduur van uw boiler.
  • Duidelijke instructies en ondersteuning beschikbaar voor het vervangingsproces.

Conclusie:

De Magnesium Anode Lemet is een onmisbaar component voor iedereen met een Lemet elektrische boiler van 30 tot 150 liter. De regelmatige vervanging ervan is essentieel om de levensduur van uw boiler te maximaliseren en onnodige beschadigingen en reparatiekosten te voorkomen. De beschikbare instructievideo en informatie zorgen ervoor dat het vervangen van de anode een eenvoudig en veilig proces is. Bescherm uw investering effectief met de Magnesium Anode Lemet en geniet van een langdurig optimale werking van uw elektrische boiler.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
upc

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnesium Anode Lemet 30 tot 150 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…