Elektronische Magnesium Anodes DAT-Aparici Eficiente Plus 2 stuks

29.78

EAN: 6096210889829 Artikelnummer: ANODEDATPLUS Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Elektronische Magnesium Anodes voor de DAT-Aparici Eficiente Plus geschikt voor de boilers van 50 tot 100 Liter.

In de DAT-Aparici Eficiente Plus boiler zitten 2 tanken, u heeft dus 2 anodes nodig, 1 set bevat 2 anodes.

Dit soort anodes gaan 4x langer mee dan een gewone magnesium anode en hoeven dus niet elke 2 jaar vervangen te worden.

Voor meer informatie klik hier.

Let op: Haal tijdens het vervangen de oude anodes voorzichtig uit de boiler om beschadiging van de glas emaillen rand van de boiler te voorkomen.

Product omschrijving: Elektronische Magnesium Anodes voor DAT-Aparici Efficiënte Plus

De Elektronische Magnesium Anodes zijn essentiële componenten ontworpen voor gebruik in de DAT-Aparici Efficiënte Plus boilers, specifiek geschikt voor de modellen van 50 tot 100 Liter. Deze anodes zijn gecreëerd om de levensduur en efficiëntie van uw boiler te maximaliseren door corrosie effectief te bestrijden.

Uitmuntende Duurzaamheid:

Deze elektronische magnesium anodes zijn gemaakt om 4 keer langer mee te gaan dan standaard magnesium anodes. Dit betekent dat ze niet elke 2 jaar vervangen hoeven te worden, wat zorgt voor minder onderhoud en meer gemak voor de gebruiker. Dit is vooral gunstig voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare, lange termijn oplossing voor boiler onderhoud.

Efficiënt Ontwerp:

In de DAT-Aparici Efficiënte Plus boiler zijn twee tanks aanwezig, wat betekent dat u twee anodes nodig heeft voor optimale prestaties. Een set van deze anodes bevat twee stuks, waardoor u alles heeft wat u nodig heeft voor een complete installatie. Dit efficiënte ontwerp zorgt voor maximale bescherming tegen corrosie in beide tanks, waardoor de levensduur van de boiler wordt verlengd.

Installatie en Onderhoud:

Het is van groot belang om tijdens het vervangen van de anodes voorzichtig te werk te gaan om beschadiging van de glas emaille rand van de boiler te voorkomen. Correcte installatie en onderhoud zijn cruciaal om de integriteit en functionaliteit van uw boiler te waarborgen.

Betrouwbaarheid en Prestatie:

De Elektronische Magnesium Anodes voor de DAT-Aparici Efficiënte Plus zijn ontwikkeld met oog op betrouwbaarheid en superieure prestatie. Ze bieden uitstekende bescherming tegen corrosie, wat essentieel is voor het behoud van de efficiëntie en levensduur van uw boiler.

Conclusie:

bent u in het bezit van een DAT-Aparici Efficiënte Plus boiler van 50 tot 100 liter. Op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare oplossing voor corrosiebescherming, dan zijn de Elektronische Magnesium Anodes een uitstekende keuze. Deze anodes, die vier keer langer meegaan dan standaardmodellen, verminderen de frequentie van vervanging en bieden voortdurende bescherming voor uw boiler. Een zorgvuldige installatie en onderhoud zijn essentieel om schade aan uw apparaat te voorkomen en om de optimale werking en levensduur van uw boiler te verzekeren. Voor gedetailleerde informatie en handleidingen, raadpleeg de bijgevoegde links en documentatie.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elektronische Magnesium Anodes DAT-Aparici Eficiente Plus 2 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…