Reduceerklep 3/4-22 mm Kiwa 1.5-4 bar

53.39

EAN: 6096217091003 Artikelnummer: reduceer22mm Categorie:

Beschrijving

Reduceerklep / drukregelaar 22 mm knelkoppeling Kiwa gekeurd en instelbaar op 1.5 – 4 bar. Beschermd uw elektrische toestellen zoals elektrische boilers en wasmachines tegen te hoge druk en verminderd hierdoor kans op schade en lekkage.

Let op! Monteer de drukregelaar zo dicht mogelijk meteen na de meter. Uw hele huis heeft er dan profijt van. De volgorde van monteren is watermeter – drukregelaar – inlaatcombinatie – boiler.

 • Productomschrijving: Reduceerklep/Drukregelaar 22 mm Knelkoppeling

  De Kiwa-gekeurde Reduceerklep/Drukregelaar met 22 mm knelkoppeling is een cruciale component om de duurzaamheid van uw elektrische apparaten, zoals boilers en wasmachines, te waarborgen. Het beschermt uw toestellen tegen overmatige druk en vermindert zodoende de kans op schade en lekkages, wat resulteert in een zorgeloze werking van uw apparaten en een langere levensduur.

  Efficiënte Bescherming:

  Te hoge waterdruk kan leiden tot onvoorziene problemen en defecten in elektrische toestellen. Deze drukregelaar is ontworpen om een constante, veilige druk in uw waterleiding te handhaven. Het is standaard ingesteld op 3 bar maar is instelbaar tussen 1.5 en 4 bar, waardoor het flexibel is voor verschillende behoeften en toepassingen.

  Installatie en Locatie:

  Voor optimaal profijt is het raadzaam de drukregelaar zo dicht mogelijk na de meter te monteren. Op deze wijze profiteert uw hele woning van een gecontroleerde waterdruk. De aanbevolen volgorde van monteren is: watermeter – drukregelaar – inlaatcombinatie – boiler.

  Specificaties en Kenmerken:

  • Compleet met Analoog Meter: Hiermee kunt u de waterdruk nauwkeurig monitoren.
  • Kiwa Gekeurd: Dit certificeert dat het product voldoet aan de relevante normen en wettelijke eisen.
  • Maximale Temperatuur: Het is geschikt voor watertemperaturen tot 65 graden Celsius.
  • Vloeistof: Het is geschikt voor normaal spoel- en tapwater.
  • Afmetingen en Kleur: De compacte afmetingen (8 cm breed x 8,5 cm hoog) en de koper en zilveren afwerking maken het een discrete toevoeging aan uw installatie.
  • Levertijd: 1-2 werkdagen.

  Conclusie:

  De Reduceerklep/Drukregelaar 22 mm Knelkoppeling is een onmisbare toevoeging aan uw huisinstallaties. De bescherming die het biedt tegen te hoge waterdruk en de daaruit voortvloeiende schade en lekkages, maakt het een essentiële investering voor de langetermijnintegriteit van uw elektrische apparaten. Het is een klein onderdeel met significante impact, en met zijn Kiwa-keuring is het een betrouwbaar en kwalitatief onderdeel voor uw waterinstallaties.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
upc

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reduceerklep 3/4-22 mm Kiwa 1.5-4 bar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *