Reduceerklep 1/2-15 mm Kiwa 1.5-4 bar

49.32

EAN: 6096233865800 Artikelnummer: reduceer15mm Categorie: Tag:

Beschrijving

Reduceerklep / drukregelaar 15 mm knelkoppeling Kiwa gekeurd en instelbaar op 1.5 – 4 bar. Beschermd uw elektrische toestellen zoals elektrische boilers en wasmachines tegen te hoge druk en verminderd hierdoor kans op schade en lekkage.

Let op! Monteer de drukregelaar zo dicht mogelijk meteen na de meter. Uw hele huis heeft er dan profijt van. De volgorde van monteren is watermeter – drukregelaar – inlaatcombinatie – boiler.

 • Product omschrijving: Reduceerklep / Drukregelaar 15 mm Knelkoppeling

  Deze hoogwaardige Reduceerklep / Drukregelaar met een 15 mm knelkoppeling is een essentiële component om uw elektrische apparaten, zoals boilers en wasmachines, te beschermen tegen ongewenst hoge druk. Met zijn instelbare drukbereik van 1.5 tot 4 bar, kunt u er zeker van zijn dat uw apparaten veilig functioneren, wat de kans op schade en lekkage vermindert.

  Specificaties:

  • Standaard Druk: 3 bar (instelbaar)
  • Keuring: Kiwa gekeurd
  • Maximale Temperatuur: 65°C
  • Vloeistof: Normaal spoel- en tapwater
  • Aansluiting: 1/2″ – 15 mm knelkoppeling
  • Afmetingen: 8 (knel) breed x 8,5 cm hoog
  • Kleur: Koper en Zilver
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

  Veiligheid en Bescherming:

  De drukregelaar is een onmisbaar instrument voor het veiligstellen van de integriteit van uw elektrische toestellen. Te hoge waterdruk kan namelijk schadelijk zijn en de levensduur van apparaten aanzienlijk verminderen. Deze drukregelaar waarborgt dat de waterdruk binnen de veilige marges blijft.

  Installatie en Gebruiksgemak:

  Voor optimale resultaten wordt aanbevolen de drukregelaar zo dicht mogelijk na de watermeter te monteren. Hierdoor profiteert uw gehele huis van een constante en gecontroleerde waterdruk. De correcte volgorde van installeren is: watermeter – drukregelaar – inlaatcombinatie – boiler.

  Analoge Meter en Afstelling:

  De ingebouwde analoge meter biedt een duidelijke en accurate lezing van de huidige waterdruk, waardoor u de druk naar wens kunt aanpassen. Standaard is de regelaar ingesteld op een druk van 3 bar, maar deze kan eenvoudig aangepast worden aan de specifieke eisen van uw apparatuur en leidingwerk.

  Kiwa Gekeurd:

  Met de Kiwa keuring bent u verzekerd van een product dat voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Deze keuring garandeert dat de drukregelaar betrouwbaar en veilig is voor gebruik in huishoudelijke waterinstallaties.

  Conclusie:

  De Reduceerklep / Drukregelaar 15 mm knelkoppeling is een investering in de veiligheid en duurzaamheid van uw elektrische apparaten. Door de druk te stabiliseren en te controleren, vermijdt u onnodige schade en verlengt u de levensduur van uw apparaten. De eenvoudige installatie en het gebruiksgemak, in combinatie met de zekerheid van een Kiwa-gekeurd product, maken deze drukregelaar een essentieel onderdeel van elk huishouden.

https://elektrischeboiler.eu/welke-boiler-bestellen/

Extra informatie

Gewicht 1 kg
upc

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reduceerklep 1/2-15 mm Kiwa 1.5-4 bar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…