Reparatieset met thermostaat t.b.v. 30 tot 150 liter Lemet

66.78

EAN: 6096202568558 Artikelnummer: lemrep3 Categorie:

Beschrijving

 • De Reparatieset met Thermostaat voor de Lemet Greenline is een onmisbare set voor iedereen. Die in het bezit is van een Lemet Greenline elektrische boiler. Deze set is speciaal samengesteld om een snelle en efficiënte reparatie van boilers met een capaciteit tussen 30 en 150 liter mogelijk te maken.

  Inhoud van de Set:

  • Een hoogwaardig verwarmingselement met een gelaste flens.
  • Een nauwkeurige en betrouwbare thermostaat.
  • Een vervangende rubberen pakking, om een waterdichte afdichting tussen de boiler en de flens te garanderen.

  Geschiktheid:

  Deze reparatieset is exclusief ontworpen voor de Lemet Greenline elektrische boilers en is compatibel met modellen met een capaciteit van 30 tot 150 liter. Het biedt een één-stop-oplossing voor het vervangen van cruciale componenten, waardoor de levensduur van uw boiler wordt verlengd en de efficiëntie wordt behouden.

  Gebruiksgemak:

  De meegeleverde componenten zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd, en de bijgevoegde instructievideo biedt een duidelijke, stapsgewijze uitleg over het vervangen van het element. Of u nu een professional of een enthousiaste doe-het-zelver bent, deze reparatieset maakt het mogelijk om met vertrouwen en gemak reparaties uit te voeren.

  Kwaliteit en Betrouwbaarheid:

  Alle onderdelen in deze set zijn gefabriceerd met strenge kwaliteitsnormen, om een betrouwbare en langdurige prestatie te garanderen. De robuuste constructie. Van het verwarmingselement en de precieze regeling van de thermostaat zorgen samen voor een optimale werking van uw boiler.

  Efficiëntie en Duurzaamheid:

  Door beschadigde of versleten onderdelen te vervangen met de componenten uit deze set. Kan de efficiëntie van uw boiler worden hersteld, wat leidt tot energiebesparing en duurzaamheid op de lange termijn.

  Conclusie:

Uitleg van het vervangen van het element vindt u in onderstaande video:

https://www.youtube.com/watch?v=A3u2gcreLrY

 

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reparatieset met thermostaat t.b.v. 30 tot 150 liter Lemet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *