Reparatieset zonder thermostaat t.b.v. 30 tot 150 liter Lemet

48.63

EAN: 6096215615607 Artikelnummer: lemrep2 Categorie:

Beschrijving

Reparatieset zonder thermostaat t.b.v. 30 tot 150 liter Lemet Greenline reparatieset zonder thermostaat.

De Reparatieset Zonder Thermostaat voor Lemet Greenline en Lemet Ecoway. Is een speciaal ontworpen kit voor het efficiënt en effectief uitvoeren van reparaties aan uw elektrische boilers. Deze hoogwaardige set is geschikt voor de Lemet Greenline elektrische boilers met een capaciteit van 30 tot 150 liter en de Lemet Ecoway elektrische boilers van 50 tot 100 liter.

Inhoud van de Set:

  • Verwarmingselement met Gelaste Flens: Gefabriceerd met offshore kwaliteit voor maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • Rubberen Pakking: Zorgt voor een perfecte afdichting tussen de boiler en de flens om lekkages te voorkomen.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Hoge Kwaliteit: De componenten zijn van offshore kwaliteit, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  2. Geschiktheid: De set is speciaal ontworpen voor zowel de Lemet Greenline als de Lemet Ecoway elektrische boilers, wat zorgt voor een naadloze pasvorm en optimale prestaties.
  3. Duurzaamheid: De kwaliteit van de materialen en de constructie zorgen voor een lange levensduur van de vervangende onderdelen, waardoor de levensduur van uw boiler wordt verlengd.
  4. Efficiëntieherstel: Het vervangen van versleten of beschadigde onderdelen met deze hoogwaardige componenten kan de efficiëntie van uw boiler herstellen en optimaliseren.

Gebruik en Installatie:

Deze reparatieset is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het installatieproces is gestroomlijnd, zelfs voor degenen die geen eerdere ervaring hebben met boilerreparaties. De pakking en het element zijn precies gefabriceerd voor een naadloze integratie. Met uw Lemet boilers, wat een snelle en betrouwbare vervanging garandeert.

Uitleg van het vervangen van het element vindt u in onderstaande video:

https://www.youtube.com/watch?v=A3u2gcreLrY

 

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reparatieset zonder thermostaat t.b.v. 30 tot 150 liter Lemet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *