Spirotech vuilafscheider

109.78

EAN: 6096224996964 Artikelnummer: SpiroVuil Categorie: Tag:

Beschrijving

De Spirotech vuilafscheider is een essentieel hulpmiddel om uw DAT of Elterm elektrische verwarmingsketel te beschermen. Het is ontworpen om alle metalen deeltjes op te vangen die zich in het gesloten systeem kunnen bevinden, wat helpt de levensduur van uw verwarmingsketel te verlengen en zijn prestaties te optimaliseren.

Functionaliteit:

De Spirotech vuilafscheider gebruikt meerdere rasters en een interne magneet om ervoor te zorgen dat staalsplinters en andere metalen deeltjes geen kans krijgen om zich te hechten aan het binnenwerk van de CV-installatie. Het zorgt ervoor dat de magnetische draaischijf in de A-klasse pomp vrij blijft van vuildeeltjes, waardoor de efficiëntie van het systeem behouden blijft.

Voordelen:

  • Effectieve Bescherming: De vuilafscheider biedt een uiterst effectieve bescherming tegen metaaldeeltjes en vuil, die mogelijke schade aan de ketel en pomp kunnen veroorzaken.
  • Verlengde Levensduur: Door het gebruik van de Spirotech vuilafscheider, kan de levensduur van uw elektrische verwarmingsketel aanzienlijk worden verlengd.
  • Onderhoudsgemak: Het systeem is zodanig ontworpen dat het eenvoudig te installeren en te onderhouden is, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak.

Specificaties:

  • Merk: Spirotech
  • Type: Vuilafscheider
  • Aansluiting: Horizontaal 1″ 2 x binnendraad
  • Levertijd: 1 – 2 werkdagen

Demonstratie:

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een demonstratie van hoe de vuilafscheider werkt, is er een online demo beschikbaar.

Conclusie:

De Spirotech vuilafscheider is een cruciale toevoeging aan uw DAT of Elterm elektrische verwarmingsketel. Die zorgt voor een optimale werking en bescherming van uw apparaat. De ingebouwde magneet en rasters zorgen voor een effectieve filtering van metaaldeeltjes. Terwijl de eenvoudige installatie en onderhoud bijdragen aan een zorgeloze ervaring. Met een levertijd van slechts 1 – 2 werkdagen, is het een snelle en efficiënte oplossing voor iedereen die zijn verwarmingsketel wil beschermen en optimaliseren.

welke boiler bestellen

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spirotech vuilafscheider” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *