Universele montage uitlijnbeugel voor boilers

15.00

EAN: 6096211837874 Artikelnummer: UNIBeugel Categorie: Tag:

Beschrijving

De Universele montage uitlijnbeugel voor boilers.  Bij iedere boiler die wij leveren zit een montagebeugel maar als optie is deze uitlijnbeugel wel heel handig.

Monteer eerst deze beugel aan de muur en hang uw boiler in de beugel. Eenvoudig en sneller monteren.

Let op! Alleen voor boilers met verticale montage!

 

Specificaties:

  • Materiaal: Metaal
  • Afmetingen: 400 x 68 x 4 (l x b x d)
  • Eenvoudig en snel te monteren

Productomschrijving: Universele Montage Uitlijnbeugel voor Boilers

De Universele montage uitlijnbeugel voor boilers is een uiterst praktisch en nuttig accessoire voor het installeren van boilers. Het is een toevoeging op de standaard meegeleverde montagebeugel en is speciaal ontworpen om het installatieproces van uw boiler aanzienlijk te vereenvoudigen en te versnellen.

Praktische Toepassing:

Deze uitlijnbeugel is met name handig omdat deze eerst aan de muur bevestigd kan worden, waarna de boiler simpelweg in de beugel gehangen kan worden. Dit maakt het monteren eenvoudig en snel en zorgt voor een correcte en veilige installatie. Dit product is uitsluitend bedoeld voor boilers met verticale montage.

Robuust & Duurzaam Materiaal:

De beugel is vervaardigd uit hoogwaardig metaal, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare ondersteuning van uw boiler. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur en weerstand tegen slijtage en corrosie, waardoor het een eenmalige investering is die blijvende waarde biedt.

Eenvoudige Installatie:

Dankzij de overzichtelijke afmetingen van 400 x 68 x 4 (l x b x d) en de eenvoudige montage, is deze beugel toegankelijk voor zowel professionals als doe-het-zelvers. De eenvoudige handleiding zorgt voor een probleemloze installatie, zelfs voor degenen die weinig ervaring hebben met het monteren van boilers.

Optimale Veiligheid:

Een correct gemonteerde boiler is essentieel voor de veiligheid in uw woning of bedrijfsruimte. Deze universele montage uitlijnbeugel zorgt ervoor dat de boiler stevig aan de muur bevestigd is, waardoor het risico op ongelukken door incorrecte montage geminimaliseerd wordt.

Conclusie:

De Universele montage uitlijnbeugel is een onmisbaar hulpmiddel bij het monteren van uw boiler. De beugel is niet alleen praktisch en tijdbesparend, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Het is een essentiële accessoire die zorgt voor een veilige en correcte installatie van uw boiler. Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze uitlijnbeugel maakt de montage van uw boiler een fluitje van een cent.

Let op!

Deze beugel is alleen geschikt voor boilers die verticaal gemonteerd worden. Het gebruik van deze uitlijnbeugel draagt bij aan een nauwkeurige en solide bevestiging van uw boiler, wat essentieel is voor een veilig gebruik. We raden aan om de beugel te gebruiken als een aanvullend hulpmiddel bij de standaard meegeleverde montagebeugel, om zo de best mogelijke ondersteuning en stabiliteit voor uw boiler te garanderen.

Lees meer! welke boiler bestellen

Extra informatie

Gewicht 1 kg
upc

1 beoordeling voor Universele montage uitlijnbeugel voor boilers

  1. G.H. Gerards

    Wat kan zo’n simpel product een verademing zijn. Eenvoudige wandmontage dus niet hoeven meten de boiler kon er zo in worden gehangen, dank ook van mijn installateur

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *