Ariston Velis (EVO) verwarmingselement 1000 Watt

66.54

EAN: 6096224294282 Artikelnummer: TW1501-9 Categorie:

Beschrijving

Ariston Velis (EVO) verwarmingselement 1000 Watt, TW1501 (9)

 • Download datasheet
 • Het Ariston Velis (EVO) Verwarmingselement 1000 Watt, TW1501 (9), is een essentieel en efficiënt component ontworpen voor Ariston Velis boilers om optimale prestaties en duurzaamheid te garanderen. Dit specifieke model is vakkundig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de gebruiker door effectieve verwarming te bieden met een vermogen van 1000 Watt, en draagt bij aan de algehele energie-efficiëntie van het systeem.

  Kenmerken en Voordelen:

  1. Energie-efficiëntie: Met een vermogen van 1000 Watt biedt dit element een energiezuinige oplossing voor uw waterverwarming behoeften, waardoor het een kosteneffectieve optie is.
  2. Hoogwaardige Constructie: De constructie van dit verwarmingselement is robuust en duurzaam, ontworpen om een lange levensduur en betrouwbare prestaties te bieden.
  3. Compatibiliteit: Dit verwarmingselement is specifiek ontwikkeld voor Ariston Velis (EVO) boilers en garandeert een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit.
  4. Optimale Prestaties: De technologie achter dit element zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming van het water, wat essentieel is voor het comfort en de tevredenheid van de gebruiker.

  Specificaties:

  • Model: TW1501 (9)
  • Vermogen: 1000 Watt
  • Compatibiliteit: Ariston Velis (EVO) boilers

  Installatie en Gebruik:

  De installatie  is eenvoudig en ongecompliceerd, waardoor het geschikt is voor zowel professionals als enthousiaste doe-het-zelvers. Het vervangen van een oud of defect element. Door dit model zal ervoor zorgen dat uw boiler weer naar behoren functioneert. En dat het water op een efficiënte manier verwarmd wordt.

  Conclusie:

  Het Ariston Velis (EVO) Verwarmingselement 1000 Watt, TW1501 (9). Is een cruciaal onderdeel dat de effectiviteit en de efficiëntie van uw boiler verhoogt. De kwalitatieve constructie en de geavanceerde technologie waarborgen langdurige prestaties en betrouwbaarheid. Of u nu een professional bent in het repareren van boilers of een individu. Dat een duurzame en efficiënte oplossing zoekt. Dit verwarmingselement is een uitstekende keuze, mede dankzij de eenvoudige installatie en de optimale compatibiliteit met Ariston Velis (EVO) boilers. Het is een investering in comfort en gemoedsrust, waarbij u verzekerd bent van een constant aanbod van warm water in uw huishouden.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ariston Velis (EVO) verwarmingselement 1000 Watt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *