Ariston Velis (EVO) verwarmingselement 1500 Watt

66.54

EAN: 6096231419463 Artikelnummer: TW1410-12 Categorie:

Beschrijving

 

Het Ariston Velis (EVO) Verwarmingselement 1500 Watt, TW1410 (12) is een essentieel component, specifiek ontworpen voor Ariston Velis boilers. Dit element, een technologisch hoogstandje, is ontworpen om snel en effectief water te verwarmen, en maakt gebruik van 1500 Watt om te verzekeren dat uw water op de gewenste temperatuur blijft.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Hoge Efficiëntie: Met een vermogen van 1500 Watt zorgt dit verwarmingselement voor snelle en consistente verwarming van het water, ideaal voor dagelijks gebruik.
  2. Duurzaamheid: Vervaardigd met robuuste en hoogwaardige materialen, is dit verwarmingselement bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd.
  3. Compatibiliteit: Specifiek ontworpen voor de Ariston Velis (EVO) boilermodellen, verzekert het een naadloze pasvorm en optimale prestaties.
  4. Energiezuinig: Het ontwerp en de technologie van dit element bevorderen energie-efficiëntie. Energieverspilling is geminimaliseerd en bijgedragen ia aan een groenere omgeving.

Toepassing en Installatie:

De installatie van het Ariston Velis (EVO) Verwarmingselement 1500 Watt is relatief eenvoudig. Wat betekent dat het een ideale oplossing is voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Of u nu een beschadigd element vervangt of een upgrade uitvoert. Dit verwarmingselement zorgt ervoor dat uw Ariston Velis boiler efficiënt blijft werken.

Specificaties:

  • Model: TW1410 (12)
  • Vermogen: 1500 Watt
  • Bestemd voor: Ariston Velis (EVO) boilers

Conclusie:

Het Ariston Velis (EVO) Verwarmingselement 1500 Watt, TW1410 (12), is een hoogwaardig en betrouwbaar component dat essentieel is voor het behouden van de effectiviteit en efficiëntie van uw Ariston Velis boiler. Of u nu een professional bent in boilerreparatie of een huiseigenaar die op zoek is naar een duurzame oplossing, dit verwarmingselement is de ideale keuze. De combinatie van kracht, duurzaamheid, en energie-efficiëntie maakt dit product een waardevolle investering voor iedereen die zijn boiler in topconditie wil houden, terwijl de eenvoudige installatie het vervangingsproces soepel en ongecompliceerd maakt.

https://elektrischeboiler.eu/welke-boiler-bestellen/

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ariston Velis (EVO) verwarmingselement 1500 Watt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *