Wesen ECO sensoren set

35.22

EAN: 6096203560506 Artikelnummer: 0648-03-030100 Categorie:

Beschrijving

Wesen ECO temperatuur sensoren set. Betreft 2 stuks.

1- Sensor voor ingaand vat 0648-03-030100

2- Sensor voor uitgaand vat 0659-03-000100

 

e Wesen ECO temperatuursensoren set is een cruciaal onderdeel van uw Wesen ECO boiler systeem, ontworpen om nauwkeurig de temperatuur binnen de boiler te meten en te regelen. Deze set bevat twee sensoren die u in staat stellen om de prestaties van uw boiler te optimaliseren en bij te dragen aan een efficiënt energieverbruik.

Belangrijke Eigenschappen:

  1. Nauwkeurigheid: De sensoren leveren accurate en betrouwbare temperatuurmetingen om een constante temperatuur in uw boiler te garanderen, wat essentieel is voor zowel comfort als veiligheid.
  2. Energie-Efficiëntie: Door precieze temperatuurregeling kunnen deze sensoren helpen om het energieverbruik van uw boiler te minimaliseren, wat leidt tot lagere energiekosten.
  3. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn de sensoren ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de rigoureuze omstandigheden binnen de boiler.
  4. Eenvoudige Installatie: De sensoren zijn ontworpen voor een eenvoudige installatie, zodat u ze snel en zonder veel gedoe kunt vervangen.

Toepassingen:

Deze temperatuursensoren zijn een essentieel component voor Wesen ECO boilers. Ze dragen bij aan een optimale werking door ervoor te zorgen dat de water temperatuur binnen het gewenste bereik blijft. En door de gebruiker in staat te stellen om de temperatuur naar wens aan te passen.

Veiligheid:

Veiligheid is een topprioriteit bij het ontwerpen van boilers en hun componenten. Deze sensoren dragen bij aan een veilige bediening van uw boiler door oververhitting en onderverhitting te voorkomen en door een stabiele watertemperatuur te handhaven.

Verpakkingsinhoud:

De set bevat twee temperatuursensoren die samenwerken om de prestaties van uw Wesen ECO boiler te maximaliseren.

Conclusie:

De Wesen ECO temperatuursensoren set is een onmisbaar onderdeel voor uw Wesen ECO boiler. Waarmee u de temperatuur binnen de boiler nauwkeurig kunt meten en regelen. Het helpt u om een comfortabele en veilige watertemperatuur te handhaven. En draagt bij aan de energie-efficiëntie en duurzaamheid van het apparaat. Met de eenvoudige installatie en de betrouwbaarheid van deze sensoren bent u verzekerd van een probleemloze werking van uw boiler.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wesen ECO sensoren set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *